pátek 24. března 2017

Evidence docházky zdarma

Online aplikace pro evidenci docházky zaměstnanců. Zdarma pro uživatele bez omezení funkčnosti! Jednoduché a intuitivní ovládání.


Docházkový list v MS Excelu ( zdarma ke stažení), na kterém se naučite využít. Moderní náhrada za zastaralé a.

Vyzkoušejte až pro uživatelů zdarma ! Můžete jej pohodlně vyplnit na počítači, uložit v PDF, elektronicky podat nebo vytisknout. Zde stahujte šablonu pro ZÁKONNOU EVIDENCI DOCHÁZKY. Výkaz evidence docházky je poloautomatický formulář, u něhož je nastaveno zobrazení pracovních dní, volných dní a svátků podle zvoleného . Akční balíček elektronické evidence docházky pro firmy do zaměstnanců zcela zdarma. Balíček zahrnuje webovou, tabletovou a mobilní aplikaci Aktion.


Přehledná kontrola a evidence docházky zaměstnanců.

V sekci Docházka a evidence personalisté naleznou podklady k záznamu docházky , k kontům pracovní doby a přehled informačních systémů evidujících . Chcete si vyzkoušet program evidence docházky ještě před jejím zakoupením? Nabízíme zcela zdarma možnost stáhnutí demoverze docházkového programu . Docházkové systémy Alveno Nejlehčí evidence docházky od začátku a napořád. Sponzorované odkazy: Na freewarovou aplikaci Mprac 1. Příjmení, Jméno, Dny za měsíc:……………………………………………….


EVIDENCE DOCHÁZKY A PRÁCE POMOCÍ POČÍTAČE PC aplikace je součástí. Pan European Game Information PEGI 3. Mohou tak zdarma využívat evidenci docházky , rozpis prací na . Do zaměstnanců je služba zdarma. Rozdíl mezi evidencí pracovní doby a evidencí docházky ? EŠENÍ evidence docházky zaměstnanců za skvělou cenu ! Pro budoucí zákazníky nabízíme zdarma možnost předvedení programu i nabízených . Celý systém je možno vyzkoušet zdarma včetně biometrického terminálu a to bez.


Webová on-line docházka bez nutnosti instalace na straně zákazníka. Mobilní evidence docházky pro pohodlné zpracování mezd.

Docházkový systém na mobilním telefonu pro pracovníky v terénu a snadnou kontrolu kdekoliv, . Velikost: 1KB, Formát: MS Word MS Word Pro otevření souboru pro MS Word si můžete zdarma. Automatické naplánování směn, směny dostupné online, evidence docházky i podklady pro účetnictví. Při registraci získáte Silver na dní zdarma. Vypadá to jako pro větší firmy, ale je možná i registrace pouze pro osoby zdarma.


Přehled výsledků docházky na denní a měsíční úrovni. Díky našemu systému docházky vidím nejen, kdy jsou mí zaměstnanci v práci, ale také. Váš projekt s vámi probereme zcela ZDARMA.


Automatická tvorba docházky pomocí GPS jednotky, včetně evidence práce lidí venku (např. na staveništích). Evidence docházky na mobilním telefonu. Schvalování a evidence dovolených pomocí aplikace nahrazuje zastaralé papírové žádanky. Výpočet nároku na stravenky podle evidence pracovní doby nebo docházky , dopředu.


Založte si 14ti denní trial Sloneeka ZCELA ZDARMA.

Oblíbené příspěvky