pondělí 14. září 2015

Pojištění podniku

TREND poskytuje prakticky veškeré druhy pojištění , které při svém podnikání můžete potřebovat. Stačí se domluvit a společně pojištění nastavíme. Pojistíme vás na relevantní rizika.


Majetkové pojištění pro malé a střední podnikatele s celkovou hodnotou movitých i nemovitých věcí do milionů Kč. Některé pojištění u podnikatelů je povinné ze zákona, ale spousty věcí si můžete.

Sjednejte si jej online nebo telefonicky. Na výběr je i pojištění odpovědnosti. Výběr vhodné pojišťovny pro pojištění podniku je pro každého podnikatele zásadním rozhodnutím.


Jedním ze základních stavebních kamenů pojistného systému Insurance waves je vymodelování optimálního pojistného programu klientovi . Každý podnikatel ví, že jakákoliv škoda, kterou způsobí svojí činností třetím osobám, znamená vynaložení nepředpokládaných finančních prostředků na újmy a . Pojištění pro podnikatele a malé firmy. RENOMIA Strojírenství zastřešuje sektor pojištění strojírenských společností a soustřeďuje se na pojištění majetku, strojních rizik a pojištění odpovědnosti za .

Pokryjeme skutečná rizika vašeho podnikání. Potřebujete ochránit své podnikání ? Průmyslové podniky a podnikatelé jsou vystaveni mnoha rizikům, jež ohrožují jejich podnikání. Některá z nich lze eliminovat nastavením vhodných interních . Naše pojišťovna je schopna nabídnout i jiné druhy pojištění finančních rizik, . Tento pojistný produkt je určen k ochraně Vašich podnikatelských aktivit. Jeho podstatou je pomáhat Vám v . Slavia pojišťovna nabízí pojištění , která minimalizují dopady živelních událostí na provoz podniků. Vedle pojištění škody na věcech nemovitých i movitých, ať už . Z nepřeberného počtu produktů vybereme ten, který přesně pasuje na vaše podnikání.


Nejčastějšími formami však bývají živelní. Jsme specialisté na podnikatelské pojištění. Porovnáme nabídky pojišťoven napříč trhem. V praxi přerušení nebo omezení provozu z důvodu věcné škody na majetku sloužícího k podnikatelské činnosti může způsobit značné finanční ztráty.


Na první pohled se může zdát, že podnikání je skvělá a hlavně snadná věc.

A proto je více než důležité, aby podnikatel měl sjednané patřičné pojištění. Minimální zálohy opět vzrostou. Jak se říká, chybovat je lidské.


Platit za chyby ale dávno nemusíte. Stačí využít služby pojištění odpovědnosti, které za vás uhradí možné škody . Podnikání Firmy a provozovny pojištění a finanční poradenství. Každá kačka dobrá, uplatnili jsme jak na pojištění osob, tak na pojištění automobilu do zahraničí. Upozornit na nabídky tohoto podniku. Hodnota podniku proto není totožná s cenou, jak je tomu obvykle u jiného zboží,.


Technické pojištění pro podniky. Společnost: HDI Versicherung AG, se sídlem ve Vídni, Rakousko,. Informační leták k pojistným produktům. Zájem firem a drobných podnikatelů o pojištění podnikatelských rizik roste.


Nabízíme vám komplexní pojištění Vašeho vozidla nebo stroje, zařízení či technologie:. Jedná se o pojištění shodné s pojištěním požárního přerušení provozu, opět toto. Cílem pojištění přerušení provozu je tedy zajištění stability podniku v případě .

Oblíbené příspěvky