pondělí 19. června 2017

Půjčka peněz smlouva

Může se mnou zaměstnavatel opakovaně uzavřít pracovní smlouvu na dobu . Prosíme, podporujte APERIO poradnu pravidelně. Právní poradna na webu advokátní kanceláře Mgr. Hany Bartasové - právní služby, smlouvy on-line.


Oldřich Choděra nabízí komplexní právní služby v oblasti pracovního práva. Labem je zrušená, navrhuje výpověď dohodou a.

Nabízíme služby v oblasti pracovního práva u zaměstnanců i zaměstnavatelů. Návštěva lékaře z důvodu vyšetření nebo ošetření je jednou z důležitých osobních překážek v práci a přísluší za ní zaměstnanci pracovní volno nebo pracovní. Nárok na nemocenské při skončení pracovního poměru. V oblasti pracovního práva zastupuji zaměstnavatele, zaměstnance i odbory. Pracovní právo Napsali jsme Poradna (Novinky.cz).


Zaměřuji se zejména na - sepisy pracovních smluv a jiných dohod . Také pracovní pohotovost držená doma může být za plnou mzdu (plat). Jste seznámeni se změnami a novinkami v pracovněprávní oblasti?

Chcete si ucelit své znalosti z oblasti pracovního práva ? Provoz poradny je financován z dotací a darů, pro klienty je zcela zdarma. Zaměstnání - výpověď, pracovní smlouva, vymáhání mzdy, pracovní právo. Advokátní kancelář, právní poradna Hradec Králové. Poskytujeme právní poradenství zaměstnavatelům i zaměstnancům.


Komplexní právní pomoc vyplývající ze složitých občanskoprávních vztahů. Naše kancelář se specializuje na právní agendu nemovitostí. Můj dotaz zní: Zda má na toto zaměstnavatel právo.


Má advokátní kancelář ve Vimperku je zaměřena především na občanské právo, obchodní právo, trestní právo, správní právo, rodinné právo, pracovní právo a . Dostala jsem výpověď z pracovního poměru, ve výpovědní lhůtě jsem však onemocněla. Když vám zaměstnavatel neplatí včas nebo vůbec. Pracovně právní poradna pro zaměstnance je určena pro klienty, kteří mají jakékoliv otázky týkající se pracovního práva. S odborníky z naší advokátní kanceláře . Jsme součástí projektu bezplatná insolvenční poradna.


Upravuje právní vztahy mezi zaměstnanci a zaměstnavateli, vztahy . Usilujeme o to, aby občané netrpěli neznalostí svých práv a povinností,. Nejste si jisti svou novou pracovní smlouvou nebo výpovědí?

Rádi vám pracovně - právní dokumenty zkontrolujeme a poradíme vám v oblasti pracovního práva. Občanská poradna Tábor poskytuje rady, informace a pomoc všem, kteří se na ni. Oblasti právního poradenství: rodinné právo, pracovní právo , obchodní právo, občanské právo,.


Studentská právní poradna je praktickou výukovou aktivitou, v jejímž rámci. Seminář se zaměřuje na hlavní změny v oblasti pracovního práva , mezi něž se . Nabízíme zvýhodněné ceny za právní služby, připravíme a sjednáme smlouvy, poskytujeme právní poradenství, komplexní služby - Profispolečnosti. Telefonická právní poradna je v provozu každý všední den od do 2hodin. Liberci, nabízející právní poradenství a. Bezplatná právní poradna : Pracovněprávní nároky. Rozlišování na hlavní a vedlejší pracovní poměr používal zákoník práce platný do . Odstupné zaměstnanci náleží, jestliže je v dohodě o rozvázání pracovního poměru sjednána jako důvod ukončení.


Sociálně-právní poradna je zdarma a je určena studentům a zaměstnancům ČVUT,.

Oblíbené příspěvky