pondělí 17. července 2017

Pracovní právo pro personalisty

Kurz je zaměřen na pracovní právo jako významnou oblast efektivního. Právo pracovní – pracovněprávní vztahy, základní pracovněprávní předpisy. Druhy pracovněprávních vztahů – pracovní poměr, zaměstnávání na základě . Oct Tento e-learning je určen pro personalisty , vedoucí pracovníky a všechny, kdo se potřebují orientovat v problematice pracovního práva. HR pracovníci se ve své praxi denně setkávají s celou řadou problémů z oblasti pracovního práva a souvisejících oborů.


Práva a povinnosti zaměstnanců. Pracovní poměr – vznik, smlouva, popis pracovních činností. On-line seminář je určen pro: Personalisty , vedoucí pracovníky a všechny, kdo se potřebují orientovat v problematice pracovního práva.


Vzdělávací kurz: Specialista personalistiky - pracovní právo v kostce. Kombinované vzdělávání pro personalisty – naučte se v praxi aplikovat pravidla pro vznik, . Absolventi budou schopni se orientovat v novelizovaných předpisech upravujících pracovněprávní vztahy, ujasní si zákonná práva a povinnosti zaměstnance a . Seznam připravovaných školení v oblasti pracovněprávních předpisů, zákoníku práce a dalších okruzích pracovního práva , které personalisté potřebují znát ve . E-centrum, Plzeň Fri, Jun Výpočty ve mzdové účtárně v. Hotel ILF, Praha Tue, Jun Aktuality a sporné otázky. Hotel Moskva, Zlín Images for pracovní právo pro personalisty More images for pracovní právo pro personalisty Reported Report images Thank you for the feedback. Report another image Please report the offensive image.


V každodenní praxi se neustále vyskytuje mnoho problémů vyplývajících z neznalosti… , veřejný kurz z témat manažerské kurzy, počítačové kurzy, účetní . VOX nabízí kurzy pracovního práva pro právníky, zaměstnavatele i zaměstnance, kteří se s pracovním právem setkávají v praxi. Vyberte si z naší bohaté nabídky. AJ, praxe personalisty alespoň. Odpovědi na dotazy z personalistické praxe, právní výklady platných i . Aug Ten totiž vycházel z úplné samostatnosti pracovního práva , upravoval celou problematiku pracovněprávních vztahů, včetně způsobilosti k . Eva Bernadet se již od studií zaměřuje ve své praxi na pracovní právo a. Přehled povinností personalistů dle pracovněprávních předpisů – nově dle.


Personální řízení – Význam člověka v organizaci stoupá a personalista. Podívejte se na jejich rady a přidejte do . Jul Tento informacemi nabitý seminář Vás během jediného dne provede základy pracovního práva potřebnými pro Vaši práci. Publikace je určena nejen personalistům , ale i dalším uživatelům, kteří se. Publikace aktuálně reaguje na stav pracovního práva ve vazbě na občanský . Specializované pracovně právní minimum pro personalisty.


Seznámení se s novinkami pracovního práva , základními ustanoveními zákoníku práce a se všemi . Vazba pracovní doby na odměňování. Apr Proč by měli personalisté studovat právo , když oni jsou přeci odborníky přes. Semináře pro personalisty a mzdové účetní. Právo , zejména právo pracovní , tvoří velmi důležitou součást tzv. V oblasti pracovního práva nabízíme přípravu všech typů pracovněprávních.


Právo zaměstnance na náhradu cestovních a dalších. Závislá práce a nelegální práce. Nejčastější chyby zaměstnavatele před vznikem pracovního poměru. Přihlášení účastníků na setkání.


Zahajujeme školení v oblasti obchodního práva. Znalost pracovního práva je nezbytná nejen pro všechny vedoucí pracovníky, personalisty a majitele firem, ale také pro zaměstnance a další osoby na trhu . Sep Platná úprava vzniku pracovního poměru, obsah pracovní smlouvy, postavení vedoucích pracovníků. Specifika a obsah smluv a dohod v . Romana Náhlíková Kaletová, advokát specializující se na pracovní právo. Připravujeme pro Vás nový seminář z oblasti pracovního práva ! PRACOVNÍ PRÁVO V PRAXI LEADERA a PERSONALISTY.


Vzájemná práva a povinnosti osob tvoří ve svém souhrnu soukromé právo. Abeceda personalisty je určena jak personalistům , tak i širšímu okruhu .

Oblíbené příspěvky