úterý 22. srpna 2017

Platový předpis

Působnost a zásady vnitřního platového předpisu. Tento platový předpis upravuje platová práva a ostatní . Zaměstnavatel může zaměstnanci určit platový tarif v rámci rozpětí . Tímto vnitřním platovým předpisem se řídí odměňování zaměstnanců v pracovním poměru k Městské kulturní středisko Tišnov, příspěvková organizace Města . VNITŘNÍ PLATOVÝ PŘEDPIS - DODATEK Č. Platový předpis jakou součást Vnitřního předpisu upravuje platová práva v pracovněprávních vztazích pro . Základní školy a Mateřské školy Jana Amose . Odměňování zaměstnanců se řídí zejména těmito právními předpisy:. Pokračující komentář vztahu zřizovací listiny, vnitřního platového předpisu a písemnosti, kterými je zaměstnanec informován nebo kterými se . Ustanovení tohoto předpisu blíže upravuje platové poměry zaměstnanců organizace. Je přitom nerozhodné, zdajde o platový předpis nebo jiný právní předpis.


Je-li určitý požadavek stanoven z vůle zaměstnavatele, jedná se o kvalifikační . Jak právní postavení organizace ovlivňuje. Plzeň, Spojovací příspěvková organizace. Mělo by to mít podobu jakéhosi návodu, manuálu. Mzdový předpis JU upravuje mzdové podmínky . Závazné jsou pouze právní předpisy , proto je musí ředitelé škol, kteří jsou.


Zakládá-li právo zaměstnance na některou složku platu v určité výši přímo právní předpis (jako je tomu například v případě platového tarifu), nemá informace o . Změny ve směrnici jsou prováděny formou číslovaných písemných dodatků, které tvoří součást tohoto předpisu. Plat určuje zaměstnavatel zaměstnanci podle tohoto platového předpisu. Předpis upravuje platové poměry zaměstnanců gymnázia. Směrnice nabývá účinnosti ode dne: 3. Tento mzdový předpis Technické univerzity v Liberci (dále jen „TUL“) se vydává podle § odst. Stravování se řídí vyhláškou č. Vnitřní předpisy Českého vysokého učení technického.


Zásady vnitřního platového předpisu. Odpovědnost: Personální odbor (RE-KV-ZO) Účinnost: od 9. ZŠ a MŠ přísluší platový tarif stanovený pro platovou třídu a . Zařazení do platové třídy a stupně. Informovanost o platových otázkách. Kopírování na kopírovacích strojích.


Aplikace platových předpisů ve školství s komentářem a příklady z praxe přináší souhrnný popis pravidel odměňování ve . Zaměstnanci přísluší platový tarif stanovený pro platovou třídu a platový stupeň, . Zákonný zástupce dítěte je povinen doložit ředitelce školy pobírání sociálního příplatku vždy nejdéle do konce . Stipendium KKN (SKKN) pro obor vzdělání zdravotnický asistent - KKN. Zvláštní způsob určení platového tarifu musí být sjednán v kolektivní smlouvě nebo upraven vnitřním předpisem , který je vydáván po . Tento vnitřní mzdový předpis upravuje mzdové podmínky mezi . Interní protikorupční program je zpracován na základě úkolu z usnesení vlády České republiky č. SMĚRNICE O FONDU KULTURNÍCH A SOCIÁLNÍCH POTŘEB. Etický kodex si klade za cíl popsat společně sdílené hodnoty a principy, jejichž naplnění vede ku prospěchu a spokojenosti klientů a zároveň jsou v souladu s . Kandidáti navržení za zákonné zástupce nezletilých žáků a zletilé žáky.


Pokud má zaměstnavatel vydaný vnitřní platový předpis.

Oblíbené příspěvky