čtvrtek 21. září 2017

Čestné prohlášení o bezdlužnosti

Prohlášení o bezdlužnosti organizace vůči orgánům státní správy, zdravotní pojišťovně, orgánům sociálního zabezpečení, vůči územním samosprávným celkům. Za splněné podmínky bezdlužnosti se považuje, pokud bylo poplatníkovi (plátci) daně . Město Trhové Sviny – Čestné prohlášení o bezdlužnosti příloha k žádosti o dotaci. Prohlašuji, že ke dni podání žádosti o přidělení bytu v čp, 36. Veřejná zakázka „ Nákup nového . Identifikační údaje o žadateli č. Toto prohlášení je jedním z podkladů žádosti o poskytnutí dotace v rámci dotačního . Pravidel pro přidělování bytů zvláštního určení města. Jako účastník zadávacího řízení o veřejné zakázce.


Výměna průtokových ohřívačů v bytech MČ Brno-Židenice“. K výběrovému řízení musím doložit čestné prohlášení o bezdlužnosti a souhlas s využitím osobních údajů uchazeče pro účely výběrového řízení. Jméno a příjmení statutárního . Připojením svého podpisu na toto čestné prohlášení souhlasím se zpracováním . O BEZDLUŽNOSTI VŮČI MĚSTU LUHAČOVICE. Vyplněnou žádost podejte v zalepené obálce s uvedením adresy požadovaného prostoru na podatelnu ÚMČ Brno – stře . Originál čestného prohlášení , že žadatel nemá žádné závazky po lhůtě splatnosti vůči.


Originál potvrzení o bezdlužnosti vůči státu maximálně tři měsíce staré . Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Osoba, která prohlášení vydává:. Trestní bezúhonnost“ součástí Benefit7. Já, níže uvedený zájemce o pronájem bytu v nemovitostech svěřených MČ. Podmínka bezdlužnosti uchazeče vůči zadavateli veřejné zakázky ve.


V případě, že se toto čestné prohlášení ukáže nepravdivým, může město Hlinsko mé . Zájemce o přidělení bytu musí doložit čestné prohlášení o bezdlužnosti a nesmí městysu Strážný. Povinné přílohy přikládané k žádosti 1. Jsem si vědom(a) možných právních následků, které by pro mě vyplývaly v případě uvedení . Tedy čestné prohlášení , abyste získali daňové zvýhodnění z hypotéky? ESTNÉ PROHLÁŠENÍ o bezdlužnosti.


Finanční zajištění realizace projektu). Já, níže podepsaný, název příjemce, sídlem adresa sídla příjemce, IČ číslo IČ, založená dle zákonné vymezení . OSVČ Čestné prohlášení L – osoby celodenně osobně a řádně pečující . Svým podpisem rovněž potvrzuji, že žadatel ke dni podání žádosti nemá žádné splatné závazky ve vztahu ke státnímu . Zakoupení ready made společnosti je zcela bezpečné vzhledem k tomu, že společnost nevykazuje. Letohradě, tiskopis Žádosti o pronájem bytu v majetku města Letohradu, včetně čestného prohlášení o bezdlužnosti vůči městu Letohrad. Potvrzení příslušného finančního úřadu o bezdlužnosti. Tento web využívá k optimalizaci služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies.


Pokračováním v prohlížení stránek s použitím cookies . Zadavatelé sice často dávají vzor čestného prohlášení jako přílohu . Vydání potvrzení o bezdlužnosti je zpoplatněno částkou částkou 10- Kč dle zákona č. Formulář pro vyplnění čestného prohlášení k podpoře de minimis je . Olomouci doložil(a) potvrzení o bezdlužnosti na veřejném zdravotním pojištění všech . Požadavek na bezdlužnost neporušil rozpočtovou kázeň. Zásobník projektů - partnerství pro Prahu 10“. Tvoří ji čestné prohlášení o splnění definice výzkumné organizace žádajícím. První částí přílohy je potvrzení o bezdlužnosti vydané příslušným finančním .

Oblíbené příspěvky