úterý 10. října 2017

Podlicenční smlouva

Text smlouvy bude upraven podle podmínek a potřeb konkrétního případu žádosti o informace. PODLICENČNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, . Poskytovatel touto smlouvou poskytuje Nabyvateli oprávnění k výkonu práva užít …………. Moravskoslezský kraj se sídle28.


ZD – Návrh licenční smlouvy k autorským dílům. Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy, příspěvková organizace zastoupený: JUDr. Toto je podlicenční smlouva , v níž platí ustanovení českého práva.


Ministerstvo zahraničních věcí, se sídlem Loretánské nám. Pravidla používání databáze značky „Maxim“, zveřejněná v . Vaše identifikační údaje a zvolte požadovaný způsob užití loga. Licenční ( podlicenční ) smlouva. Jiřím Hellerem, autorem fotografií na tomto CD (dále autor) výhradní licenční smlouvu k užití . Je-li tak sjednáno ve smlouvě , může nabyvatel oprávnění tvořící součást licence zcela nebo zčásti poskytnout třetí osobě ( podlicence ). Národní filmový archiv, příspěvková organizace se sídlem Praha Malešická 1 Praha . Smluvní strany shodně prohlašují, že uzavírají tuto smlouvu, aby upravily vzájemná. Jako zástupce občanského sdružení jsem zaslal žádost . Praktické využití loga lékárnami pro účely zásilkového výdeje je vázáno na uzavření podlicenční smlouvy mezi provozovatelem lékárny a SÚKL, který je k jejímu . AZ a děl autorů zastupovaných DILIA a OOA-S podle § AZ ve smyslu čl.


Sublicense Agreement for Use of Work. Section of the Copyright Act). Všechny zveřejněné rozsudky soudů, rozsudek . Prosím o vysvětlění pojmů licenční smlouva, podlicenční smlouva a výhradní licence ve smyslu novely č. Informace a vzor podlicenční smlouvy.


Nicméně jedná se o část, která ve smlouvě nemusí . Příloha k licenční smlouvě mezi OSA a čov podle čl. Má-li být informace, která je předmětem ochrany práva autorského, poskytnuta na základě licenční nebo podlicenční smlouvy a majetková . Předmětem (pod)licence podle odst. Nabyvatel může licenci poskytnout třetí osobě na základě podlicenční smlouvy pouze. Uzavřením licenční či podlicenční smlouvy vzniká závazkový vztah konstitutivní povahy, neboť při převodu práv na nabyvatele zároveň nedochází k zániku práv. OV a Českou unií sportu (ČUS ). Ochranný svaz autorský – rámcová dohoda HLS.


Z této smlouvy vyplývá, že sdružené subjekty ČUS mají oprávnění veřejně . Tato smlouva upravuje vzájemné vztahy vyplývající . Podlicence jen je-li sjednáno ve smlouvě. AZ nebo ze záznamu podle $AZ nebo k provozování hudebnÍch děl vysílaných rozhlasem či televizí pomocí přístroje technicky způsobilého k příjmu . Smlouva vyžaduje písemnou formu,. Podle tohoto ustanovení může nabyvatel, je-li tak stanoveno ve smlouvě ,. Touto smlouvou vám ALLPHOTO uděluje na dnů neexkluzivní, nepřevoditelnou licenci na užití.


Odkaz ke stažení balíčku naleznete níže pod licenčním ujednáním, stažením vyjadřujete souhlas z uvedenou podlicenční smlouvou. Palackého námesti 1O PRAHA 2. Přílohou přihlášky je podlicenční smlouva , .

Oblíbené příspěvky