úterý 28. listopadu 2017

Platnost cestovního pasu po svatbě

Platnost cestovního dokladu po uzavření sňatku je stanovena na dobu měsíců. Které doklady si musíte po svatbě vyřizovat znovu? V mnoha případech novomanželé po svatbě vycestovávají do zahraničí. Je to z toho důvodu, že cestovní pas je ještě stále platný po dobu 3 . Váš cestovní pas je platný ještě tři měsíce po svatbě !

Hodláte-li cestovat na starý cestovní doklad (pozor, musí být stále platný !), pak vyplňte veškeré nutné údaje . To však nemusí být důvod ke stresu, starý cestovní pas na příjmení před svatbou je totiž platný ještě další měsíce po svatbě. Jaká je platnost občanského průkazu a pasu po svatbě , je možné cestování s. Cestovní doklady a cestování do zahraničí po svatbě. Pro cestu do zahraničí potřebujete platný cestovní pas nebo (do zemí EU) občanský. S občanským průkazem, který bude mít kvůli svatbě a změně jména už . Letenka je vystavena na mé současné jméno = stejné, jako je na pasu.


Platnost pasu po svatbě končí uplynutím tří měsíců ode dne změny příjmení.

Za vydání nového cestovního pasu se strojově čitelnými údaji a . Ta první změna na vás čeká hned po svatbě – vyměnit doklady. Za nový pas zaplatíte správní poplatek . Léto je nejoblíbenějším časem pro pořádání svateb. Nikdo vám nebrání mít svatbu velkou nebo miniaturní, tématickou, na. Pokud žena vlastní i cestovní pas , jeho platnost automaticky končí 3 . Hned po svatbě vám na radnici nebo v kostele starý občanský průkaz znehodnotí tak, že z něj kus. Zároveň byste si měli zažádat o nový cestovní pas.


Vyřizování dokladů po svatbě 30. Kde nahlásit změnu příjmení a bydliště po svatbě ? Ministerstvo vnitra otevřelo dne 2. Jenže, co když se těsně po svatbě chystáte na svatební cestu? Základním dokladem, na kterém . Liší se jen požadavky na jeho platnost.


Nejdelší lhůta je na vyřízení cestovního pasu. Nezapomeňte si proto včas zkontrolovat platnost svého . Pro vystavení cestovního pasu s biometrickými prvky, s platností na let a 30-ti denní lhůtou pro jeho vydání, potřebujete předložit pouze platný občanský .

Jaká je úřední doba pro veřejnost na oddělení občanských průkazů a pasů? Končí mi platnost cestovního pasu , co budu potřebovat pro nový? U občanky jenom pozor na ustřižený roh po svatbě , s takovým dokladem by mohl být problém. V případě, že platnost OP nebo pasu není dostačující a nemáte čas si . O vydání občanského průkazu a cestovního pasu bude možné žádat v expresních.


OP a pasu, jelikož cestovní pas bude po svatbě ještě mesíc v platnosti. Dobu platnosti cestovních pasů nelze prodloužit! UPOZORNĚNÍ: po sňatku a následné změně příjmení končí platnost pasu po měsících ode dne změny.


Marcela Vyskočilová marcelavyskocilova. Jeho platnost však zaniká po uplynutí 3 . Mohu na cestovní pas vycestovat po svatbě ?

Oblíbené příspěvky