středa 10. ledna 2018

Doklady k vydání cestovního pasu

Užitečné informace o vydávání občanských průkazů a cestovních pasů. V tomto článku se dozvíte o aktuálních novinkách ve vydávání cestovních dokladů , jejich platnosti, . Zde je zapotřebí mít k dispozici některý z cestovních dokladů , tedy cestovní,. Doklady nutné pro vydání dětského cestovního pasu.


Dále můžete zažádat o vydání cestovního pasu do pracovních dnů s. Cestovní pasy se vydávají s územní platností do všech států světa.

Cestovní doklad s biometrickými prvky (CDBP) se vydává ve lhůtě . O cestovní pas může požádat jen občan České republiky na. K vydání cestovního pasu s biometrickými údaji se nevyplňuje žádost a. Předkládané doklady – doklady , kterými se ověřují údaje uvedené občanem v žádosti, . Základní informace k životní situaci. Za cestovní doklad vydaný ve zkrácené lhůtě do pěti dnů poplatky činí. Všude mají aktuální zkrácené lhůty pro vydání cestovních pasů kratší, . Tento zákon upravuje vydávání cestovních dokladů státním.


Občan může požádat o vydání cestovního pasu ve zkrácené lhůtě, a to.

Dobu platnosti cestovních dokladů nelze prodloužit. Kde to vyřídíte: Magistrát města Plzně, Odbor správních činností, oddělení občanských průkazů a cestovních dokladů náměstí . Informace k vydání cestovního pasu. Pojmenování (název) životní situace. Vydávání cestovních dokladů upravuje zákon č. Poplatek se vybírá při podání žádosti o vydání cestovního pasu.


Na oddělení občanských průkazů a cestovních dokladů jsou k vyzvednutí připraveny cestovní doklady s datem podání žádosti . VYDÁNÍ CESTOVNÍHO PASU S BIOMETRICKÝMI PRVKY. Vydání cestovního pasu s biometrickými prvky, s dobou platnosti na 10 . Podmínky pro jejich vydání stanoví kromě zákona o cestovních dokladech. Termín vyhotovení centrálně zpracovávaných cestovních dokladů. Pozor, při vydání prvního cestovního pasu se nepotřebuje doklad o státním . Vyžaduje se osobní převzetí cestovního pasu občanem, jemuž se cestovní doklad vydává , nebo zákonným zástupcem anebo osobou, která . Magistrát města Brna, Odbor správních činností, oddělení cestovních dokladů sděluje, že Vaše žádost o vydání cestovního pasu s biometrickými údaji byla . Občan nepodává žádost o vydání cestovního pasu na vyplněném úředním tiskopisu, pouze předloží doklady potřebné k vydání cestovního pasu , např.


Pokud občan žádá o vydání cestovního pasu se strojově čitelnými a biometrickými údaji předloží pouze doklady potřebné k jeho vyhotovení. Zažádat o vydání cestovního pasu je možné na kterémkoliv úřadu obce s rozšířenou. Při požádání o nový cestovní pas se předkládá občanský průkaz a dosavadní cestovní pas.

Lhůty pro vydání cestovního pasu jsou : normální lhůta - dní. Doba platnosti cestovního pasu. LETÁK - Včasné vyřízení dokladů před letní sezónou.


Pokud občan podal žádost o vydání cestovního pasu u zastupitelského úřadu, s výjimkou konzulárního . Pořízení otisku prstů se do cestovního pasu provádí u občanů starších let. Zapisování dětí do cestovních dokladů rodičů bylo zrušeno. Každý občan (i nezletilý) musí mít svůj vlastní cestovní doklad.


Pro vydání cestovního pasu se strojově čitelnými a biometrickými údaji:. Vydávají se pasy s biometrickými prvky , tj. O vydání cestovního pasu musí žadatel požádat u kteréhokoliv obecního .

Oblíbené příspěvky