čtvrtek 22. listopadu 2018

Žádost o občanský průkaz

O občanský průkaz musíte požádat osobně. Předem nevyplňujete žádný formulář , pouze si přinesete uvedené doklady. Na místě vás úředník vyfotografuje a . Užitečné informace o vydávání občanských průkazů a cestovních pasů. Dále lze podat žádost občanský průkaz ve zkrácené lhůtě, a to:. Nové občanské průkazy lze vyřídit u kteréhokoliv obecního úřadu obce s rozšířenou působností.


Rozdíl je ve správním poplatku. O vydání občanského průkazu žádá sám občan, pokud je starší let. K žádosti o občanský průkaz České republiky, který je opatřen strojově čitelnými údaji a kontaktním elektronickým čipem, musí občan předložit podkladové . První z nich je občanský průkaz se strojově čitelnými údaji. Ten se vydává na žádost i občanům, kteří jsou mladší let a platnost takového . Na oddělení občanských průkazů a cestovních dokladů jsou k vyzvednutí připraveny občanské průkazy s datem podání . K vydání občanského průkazu se nevyplňuje žádost a nepřikládá fotografie. Magistrát města Brna, Odbor správních činností, Oddělení zhotovení a distribuce dokladů Vám tímto sděluje, že Vaše žádost o vydání občanského průkazu byla . Kdo je povinen mít občanský průkaz.


Vystavení nového nebo výměna stávajícího občanského průkazu. Dny s podporou internetového přihlášení jsou zvýrazněny. V žádosti o vydání občanského průkazu může občan uvést telefonní číslo pro veřejnou mobilní telefonní síť nebo adresu elektronické pošty pro . Hromadně zpracovávané občanské průkazy dle ES. Podali jste žádost o vydání občanského průkazu dle ES : . Za občana, jehož svéprávnost je omezena tak, že není způsobilý požádat o vydání občanského průkazu , podává žádost opatrovník nebo jiný . Se žádostí o vydání občanského průkazu se můžete obrátit na obecní úřad obce s rozšířenou působností příslušný podle místa trvalého pobytu, v Praze na . Na této stránce Vás informujeme o aktuálním stavu podaných žádostí o vydání občanského průkazu na Městském úřadě v Humpolci, odboru vnitřních věcí.


Podat žádost může občan na kterémkoliv obecním úřadu obce s rozšířenou působností, v hlavním městě Praze úřadu . Občanské průkazy , pasy Další úroveň. OP z důvodu – přestěhování, změny stavu, ztráty nebo odcizení, skončení platnosti OP apod. Fotografie jsou pořizovány pomocí technického vybavení na úseku občanských průkazů. Z tohoto důvodu si vlastní fotografie nenoste, na žádost o nový OP je . Občan může při podání žádosti o vydání občanského průkazu zadat své telefonní číslo nebo e-mail a na uvedený kontakt mu bude zaslána . Jedná-li se o vydání občanského průkazu se strojově čitelnými údaji, je nutná při podání žádosti osobní přítomnost občana, jemuž bude občanský průkaz vydán, . Městský úřad Domažlice, správní odbor Vám tímto sděluje, že Vaše žádost o vydání občanského průkazu byla Státní tiskárnou cenin Praha dle níže uvedených . Změny ve vydávání občanských průkazů od 1. Za občana mladšího let žádá o vydání občanského průkazu jeho zákonný zástupce. OBČANSKÉHO PRŮKAZU nebo CESTOVNÍHO DOKLADU nebo ŘIDIČSKÉHO PRŮKAZU, podané níže uvedeného dne (a před tímto dnem) , . Pokud požádá o vydání občanského . Při podání žádosti je nutná osobní přítomnost občana, jemuž bude občanský průkaz vydán, z důvodu pořízení jeho fotografie a podpisu.


OBČANSKÉ PRŮKAZY podle data podání žádosti takto: Vyřízené žádosti o občanský průkaz podané do: 24. Tuto povinnost má i občan, jehož způsobilost k právním úkonům byla rozhodnutím soudu omezena. Informace:Zrušení místní příslušnosti při podání žádosti o vydání OP a. Dostavit se na pracoviště občanských průkazů. Občan, který žádá o vydání OP, popřípadě osoba, která za něj podává žádost , jsou povinni . Povinnost podat žádost o vydání občanského průkazu je po dovršení let, nejpozději do dnů ode dne, kdy občan dosáhl věku let.


PATRO - PŘÍJEM všech žádostí o vydání nových dokladů, tj.

Oblíbené příspěvky