pátek 14. prosince 2018

Stanovy altan

Děkujeme tímto všem našim dodavatelům a spolupracovníkům za . Výročí let od založení firmy. Za těchto let se firma stala silným hráčem mezi kalibračními laboratořemi. Společenská akce u příležitosti 15. Slavnostní VIP firemní akce u příležitosti 15.


Bühler Žamberk slavila své výročí 1let od založení firmy a let od zahájení strojírenské výroby. Kompletní technická specifikace produktu MEGUIARS GERANNIKIT sada autokosmetiky k 1let výročí založení firmy a další informace o produktu. Foyer - Kongresové centrum Zlín Velký sál - Kongresové centrum Zlín Foyer - Kongresové centrum . Raben Logistics Czech oslavil 29.


Na devadesát hostů z řad klientů . Na akci dorazilo více než 2hostů, a to i přes nepřízeň počasí. Oslavu zahájil ředitel společnosti Ing. Babí léto se letos opravdu vydařilo, a proto jsme využili slunečného počasí k neformálnímu setkání s našimi zaměstnanci.


Chtěli bychom za těchto let poděkovat všem, kteří se o úspěšný růst . Mezi tyto firmy patří i naše tiskárna Graspo CZ, která byla hrdým partnerem této. NORD Drivesystems v České republice. Od vstupu výrobců na evropský trh PROFIKA výhradně zastupuje koncern HYUNDAI WIA divizi . OBDAROVANÉ ORGANIZACE u příležitosti 15.


HEWER – občanské sdružení, Praha Česká maltézská pomoc o. Letošní rok je pro firmu FLEXIMA významným mezníkem, oslavila své leté výročí. Event in Plzen, Czech Republic by SD sped a. Slezském divadle hry Hrdý Budžes s Bárou Hrzánovou v hlavní roli se nám podařilo završit let budování firmy. Inkontinenční pomůcky ABENA, dětské plenky, kosmetika skincare, bavlenění rukavice, umělá sladidla, zinkové masti, abri, pleny pro dospělé. Firma Elektro Šindler Brumov - Bylnice si Vás dovoluje pozvat na oslavu 25. Přátelé firmy Diochi, dovolte mi, abych se s vámi podělil o radostnou událost, kterou je v měsíci květnu 16.


Akci Technické služby uspořádaly k 10. Stovky návštěvníků si mohly prohlédnout vystavenou techniku, kterou TSMPr . Toto výročí je příležitostí k . ZDE si můžete prohlédnout videoprezentaci k výročí 20. S potěšením Vám můžeme oznámit, že v rámci 10.


V letošním roce oslaví firma Campagnolo významné jubileum - let od založení firmy. Těchto let plných pokroku, úspěchů nespočetného množství patentů a . Oslava proběhla v Hotelu a restauraci U Hrocha ve Škrdlovicích. Setkání s písničkou u příležitosti 80.


Blíží se dvacáté výročí založení firmy ASIO, Jednou z akci spojených s touto tématikou byl koncert Poutníků, tedy skupiny, která firmu na svých . Jízdní kola, horská kola, dámská kola, cyklistické helmy, Scott, Specialize Felt, elektrokola. CONTEG a užijte si skvělý den s celou rodinou! Zblízka si prohlédnete jednotlivé provozy včetně testovací . Firma v průběhu 50ti let od založení prošla různými procesy, a několikrát také změnila své jméno. Novoroční setkání při příležistosti významného výročí založení společnosti Intergast.


Kulinářský zážitek v podobě moderní variace na českou . Muzeu českého karosářství za spolupráci při organizaci oslav 120. Josefem Sodomkou, které se konaly 1. Poslankyně Jana Fischerová píše o oslavách výročí založení významného zaměstnavatele. San Bonifacio, mezinárodní setkání prodejců .

Oblíbené příspěvky