úterý 19. února 2019

Formulář pro vydání cestovního pasu

Osobní doklady - informace o vydávání občanských průkazů a cestovních pasů. Užitečné informace o vydávání občanských průkazů a cestovních pasů. Plánujete letní dovolenou v zahraničí a nemáte platný cestovní pas ? Stáhněte si formulář Žádost o vydání cestovního pasu.


Můžete jej pohodlně vyplnit na počítači, uložit v PDF, elektronicky podat nebo vytisknout. R) na obecním úřadě obce s rozšířenou působností podle místa . Za vydání cestovního pasu ve zkrácených lhůtách do hodin pracovního dne nebo do pracovních dnů. O vydání cestovního pasu se žádá, pokud u původního CP skončila platnost.


Na tuto žádost se vydává cestovní pas bez strojově čitelných údajů a bez nosiče dat s biometrickými údaji ve lhůtě do dnů, a je-li žádost podána u . Na oddělení občanských průkazů a cestovních dokladů jsou k vyzvednutí připraveny cestovní doklady s datem podání žádosti . Obecně platí, že občan si převezme cestovní pas u úřadu, u kterého byla podána žádost o jeho vydání. V případě, kdy občan při podání žádosti sdělí, že si přeje . Správní poplatek za vydání cestovního pasu s biometrickými prvky vydaného ve lhůtě dní činí 6. Vydávání cestovních pasů je upraveno v zákoně č. Občan nemusí předkládat fotografii ani vyplňovat žádost o vydání cestovního pasu. Vše bude zpracováno interaktivně na přepážkovém pracovišti včetně . Doba platnosti cestovního pasu. Cestovní pas se vydává občanům ve věku do let s dobou platnosti na let, . K vydání cestovního pasu s biometrickými údaji se nevyplňuje žádost a nepřikládá fotografie.


O cestovní pas lze požádat na všech úřadech obcí s rozšířenou . Podání žádosti o vydání cestovního pasu. Občan nepodává žádost o vydání cestovního pasu na vyplněném úředním tiskopisu, pouze předloží . Občan starší let ale mladší let musí mít k vydání cestovního dokladu. Ve zkrácené lhůtě vydá občanovi cestovní pas i Ministerstvo vnitra.


Změny ve vydávání cestovních pasů od 1. Jaké jsou potřebné formuláře a kde jsou k dispozici. Zákonný zástupce, pokud se jedná o vydání cestovního pasu pro . K vydání E-pasu se občan (budoucí držitel) musí na úřad příslušný k vydání dostavit osobně. Pokud podal žádost o vydání cestovního pasu u zastupitelského úřadu, s výjimkou konzulárního úřadu vedeného. Občan se osobně dostaví na příslušný úřa kde předloží občanský průkaz nebo cestovní pas , zaplatí správní poplatek a podá žádost o vydání cestovního pasu.


Základní informace k životní situaci. V Ostravě lze žádost o vydání cestovního pasu podat u Magistrátu města Ostravy, odboru. Pokud občan žádá o vydání cestovního pasu ve zkrácené lhůtě do hod nebo 5. Při požádání o nový cestovní pas se předkládá občanský průkaz a dosavadní cestovní pas. Občan může požádat o vydání cestovního pasu ve zkrácené lhůtě, a to - v pracovních dnech do hodin,.


Důležité změny ve vydávání cestovních pasů platných od 1. CDBP - cestovní doklady s biometrickými prvky. PROVOZNÍ DOBA: pro podání žádosti o vydání cestovního pasu a vyzvednutí hotového CP . Pro vystavení cestovního pasu s biometrickými prvky, s platností na let a 30-ti denní lhůtou pro jeho vydání , potřebujete předložit pouze platný občanský . Občan v zahraničí si může podat žádost o vydání cestovního pasu na zastupitelském úřadě (lhůta pro vydání do 1dnů). Občan, kterému se vydává cestovní pas , musí být vždy přítomen.


Přečtěte si vše o vyřízení pasu , jeho platnosti, poplatcích za vydání pasu a další. K podání žádosti nepotřebujete žádný vyplněný formulář ani fotografii - vše je .

Oblíbené příspěvky