pondělí 27. dubna 2015

Vydávání pasů

Užitečné informace o vydávání občanských průkazů a cestovních pasů. Všude mají aktuální zkrácené lhůty pro . Chystáte se na dovolenou a potřebujete cestovní pas? Přečtěte si vše o vyřízení pasu, jeho platnosti, poplatcích za vydání pasu a další užitečné informace.


K vydání cestovního pasu s biometrickými údaji se nevyplňuje žádost a nepřikládá fotografie. O cestovní pas lze požádat na všech úřadech obcí s rozšířenou .

Informace k vydání cestovního pasu. Zákonný zástupce může požádat o vystavení cestovního pasu pro děti do let za správní . Na oddělení občanských průkazů a cestovních dokladů jsou k vyzvednutí připraveny cestovní doklady s datem podání žádosti . Dobu platnosti cestovního pasu nelze prodloužit. Lhůty pro vydání cestovního pasu. K žádosti o řidičský průkaz zároveň nebude potřeba vlastní fotografie. Další změny budou od července platit i pro vydávání občanských průkazů a pasů.


Správní poplatky se hradí při podání žádosti.

Jeronýmova (oddělení EO, OP, CD a ŘP). O vydání cestovního pasu může občan požádat u kteréhokoli obecního úřadu obce s rozšířenou působností, v hlavním městě Praze na úřadu . Pro vydání občanského průkazu i cestovního pasu je stanovena zákonná lhůta dnů. Státní tiskárna cenin tyto doklady obvykle vyhotovuje v kratším termínu. Lhůta na vydání pasu je dnů, případně zkrácená lhůta v pracovních dnech do hodin, nebo do pracovních dnů. Stav vydávání cestovních dokladů.


Aktuální stav podaných žádostí o vydání cestovního dokladu. Cestovní doklad s biometrickými prvky se . Dobrý den, Vítejte na stránkách, které Vás informují o aktuálním . CDBP - cestovní doklady s biometrickými prvky. PROVOZNÍ DOBA: pro podání žádosti o vydání cestovního pasu a vyzvednutí hotového CP . Praze u úřadů městských částí Praha až 22). Občan může požádat o vydání cestovního pasu ve zkrácené lhůtě, a to.


Pokud občan podal žádost o vydání cestovního pasu u . Pro dospělé od let: občanský průkaz a starý cestovní pas. Vydávání cestovních pasů je upraveno v zákoně č. Dále je možnost požádat o vydání občanského průkazu a cestovního pasu ve dvou zkrácených lhůtách – pracovních dnů a hodin v pracovních dnech.

Jak, kde a co vyřídíte - Oficiální internetové stránky města Loun a Městského úřadu Louny. Požádat o vydání cestovního pasu můžete bez ohledu na bydliště u kteréhokoliv obecního úřadu s. K vydání pasu se občan musí na úřad příslušný k vydání dostavit osobně. V případě cestovních pasů lze využít tři možnosti, které se liší lhůtou pro. Vážení klienti odboru kanceláře tajemníka,.


Doba platnosti cestovního pasu. Důležité změny ve vydávání cestovních pasů platných od 1. Vydání cestovního pasu osobán starším let (platí se při podání žádosti), 6Kč. Převzetí občanského průkazu nebo cestovního pasu. Další důležitou novinkou bude možnost požádání o vydání občanky a pasu ve zkrácené lhůtě, a to v pracovních dnech do hodin nebo do 5 . Změny ve vydávání cestovních pasů od 1. Jaká je úřední doba pro veřejnost na oddělení občanských průkazů a pasů ?

Oblíbené příspěvky