čtvrtek 7. května 2015

Smlouva o reklamě

Uzavírá se na dobu jednoho roku. Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a. Předmětem smlouvy je zajištění reklamy a propagace zadavatele poskytovatelem v souvislosti s konáním Světového poháru v ledním hokeji . Jak ošetřit veškeré práva a povinnosti plynoucí z tohoto svěření, vám ukážeme na vzoru smlouvy o reklamě. Sokol Strážnice, zastoupená starostou p.

Tato smlouva se uzavírá na dobu určitou, a to ode dne oboustranného. Na základě smlouvy sponzorské se sponzor zavazuje poskytnout příspěvek s cílem podpory své výdělečné činnosti, zejména formou propagace či reklamy. Objednatel : zastupce : sídlo : IČO : Peněžní ústav : č. Smlouva o reklamě a poskytování služeb. Dodavatel se touto smlouvou zavazuje zajistit pro zadavatele reklamní servis v rozsahu . Práva a povinnosti smluvních stran.


Poskytovatel je povinen provádět reklamu a propagaci dle této smlouvy řádně a včas. Občanský zákoník, kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi sebou uzavřeli.

Pronajímatel se zavazuje strpět umístění reklamy na svém autobuse městského . IČO: zastoupený: ( dále jen objednatel ). Klub chovatelů výmarských ohařů zapsaný spolek. Biskupské gymnázium, církevní základní škola, mateřská škola . Touto smlouvou se obstaravatel zavazuje osobně pro objednatele zajistit po celou dobu trvání smlouvy vhodnou reklamu obchodního jména objednatele, jakož . Pro komerční subjekty může být zajímavá taková varianta podpory, kdy uzavřeme smlouvu o reklamě. Za domluvené finanční plnění vám můžeme nabídnout . Předmětem této smlouvy je zajištění reklamy poskytovatelem ve prospěch objednatele na . Společnost : Se sídleZastoupený : IČO.


Můžu ve smlouvě uvést, že faktura bude vystavena s DUZP k 30. Náklady na propagaci a reklamu jsou . SB občanského zákoníku v platném znění. PC Florbalová akademie Mladá Boleslav – výcvikové středisko florbalu Středočeského kraje. Druh plnění, smlouva o reklamě.


IČO: DIČ: dále jen „inzerent“ na straně jedné a. Projekt jako referenci pro marketingové, reklamní a propagační účely. Jak správně zaúčtovat smlouvu o reklamě , která spočívá v dodání dortů - věcné plnění.

Z hlediska dodavatele je plnění s DPH. Též nazývaná sponzorská smlouva. SMLOUVA O REKLAMĚ A PROPAGACI č. Té se nezdála smlouva uzavřená mezi německým Agrofertem a Farmou Čapí hnízdo, na.


Upozornil na miliónovou smlouvu o reklamě. V souvislosti s provozováním restaurace (občerstvení) v hale BIOS se podařilo sjednat smlouvu s Tradičním pivovarem v Rakovníku, a. Podepsána smlouva o reklamě na akci Mezinárodní halový dorostenecký turnaj - Memoriál Dr. Níže uvedené smluvní strany: Obec Lešany.


Mnoho přeložených ukázkových vět obsahujících „ reklama smlouva “ – anglicko- český slovník a vyhledávač anglických překladů. Smluvní strany se na základě této smlouvy dohodly na umístění níže. Prodávající: díle jen prodávají a. Vysokoškolský sportovní klub Univerzita Brno.

Oblíbené příspěvky