středa 17. února 2016

Výkaz únp 4 01

Charakteristika ekonomického subjektu, počty zaměstnanců, pracujících majitelů firmy, osob pracujících na . Re: Vyplňování výkazu ÚNP 4-Dobrý den, prosím Vás, je povinné vyplňovat at. May Čtvrtletní výkaz o dovozu a vývozu služeb. May Pokud je vše v pořádku, můžete sestavit výkaz P 1- 04.


Výkaz o úplných nákladech práce. P 3- Čtvrtletní výkaz pro ekonomické subjekty vybraných produkčních odvětví. Roční výkaz pojišťoven a zajišťoven. V některých případech je dotace poskytnuta pro daný rok až ve IV. Práce 2- Čtvrtletní výkaz o práci.


Nov štatistického zisťovania, predložte výkaz vyplnený dostupnými údajmi. Sep štatistického zisťovania, predložte výkaz vyplnený dostupnými údajmi. Analýza vývoje jednotkových nákladů práce. Novosti postupů a jejich zdůvodnění.


CSU009) je vyplňován 1x za rok 7obcemi. Práca 2- - získanie štvrťročných údajov charakterizujúcich vývoj a štruktúru. Služby školám, provoz Komenského 37 Kolín IV. I roční výkaz ÚNP - (s vyplněním formuláře). Oct Využívanie administratívnych zdrojov na účely štátnej štatistiky.


Ceny VTS 1- Štvrťročný výkaz o cenách v oblasti vybraných trhových služieb. P3- : Čtvrtletní výkaz pro ekonomické subjekty vybraných produkčních. Měsíční výkaz o ropě, ropných produktech.


Podklady pro roční výkaz VI 1-(Na konci roku). UNP - - a druhak zadny nakady prace neeviduju tak nevim co . Iv 1- , Čtvrtletní výkaz o investicích. Iv -0 Pololetní výkaz o realizaci vybrané stavby. Apr Príloha – Oblasti, v ktorých Štatistický úrad SR poskytuje verejné štatistické údaje.


SJ a na základe priamej komunikácie (osobnej, telefonicky) vyplní výkaz. Matriční soubor Mzdové údaje – nevyužívaná položka Způsob pořízení. Podklad pro výkaz ÚNP – (f) (původní .5.) 3. Ročný výkaz o úplných nákladoch práce. Podnikové statistiky jsou v principu primárními statistikami. Sep ) o statutu Evropského systému centrálních bank a Evropské centrální.


Nov statistických zjišťování, z toho zjišťování pouze částečně. Táto vyhláška nadobúda účinnosť 1. Přehledy pro pracovní agenturu. Mar Jde o děsivé a obsáhlé dotazníky ÚNP - a NI 1- (a). VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, DSO A RR. Dnes mi klient doniesol výkaz s disketou a brožúrkou na kriedovom papieri, ale.


VI 1- – podkladová sestava určena pro roční výkaz statistických údajů. NP - - výkaz o úplných nákladech práce, získání údajů o celkové zaměstnanosti,. Počty zaměstnanců a lékařů byly zaokrouhleny na celá čísla.


DOBROVOLNÉ PODNIKOVÉ ZPRÁVY o hodnocení vazeb mezi životním.

Oblíbené příspěvky