pondělí 29. února 2016

Žádost o vydání občanského průkazu vyplněný vzor

Pokud žadatel vyplní nepovinný údaj Adresa elektronické pošty, nebo . Podmínkou vydání OP je státní občanství České republiky. Níže uvedené formuláře slouží pouze jako VZOR. Formuláře žádosti o vydání občanského průkazu bez strojově čitelných . UPOZORNĚNÍ – tyto fotografie nepořizuje oddělení evidence obyvatel a osobních dokladů . O vydání občanského průkazu žádá sám občan, pokud je starší let. CDBP, formulář nelze stáhnout a vyplnit předem.


Formulář je vyplněn a předán občanovi ke kontrole přímo na příslušném . K žádosti o první občanský průkaz je nutné předložit rodný list, popř. Vyplněný a podepsaný formulář ohlášení ztráty občanského průkazu je . K vydání občanského průkazu se nevyplňuje žádost a nepřikládá se fotografie. Občanský průkaz lze na žádost vydat i občanovi mladšímu let nebo.


Po vyplnění žádosti vám budou předložené doklady vráceny. Občan podává žádost o vydání občanského průkazu u kteréhokoliv. Na místě vás úředník vyfotografuje a vytiskne žádost s potřebnými údaji. Můžete si zvolit, zda požádáte o vydání občanského průkazu s kontaktním . Občan, který žádá o vydání občanského průkazu se strojově čitelnými údaji nepodává vyplněnou žádost v listinné podobě, pouze předloží požadované doklady.


K podání žádosti o vydání OP se SČÚ se nepředkládá vyplněný formulář ani fotografie. Na žádost občana lze do občanského průkazu zapsat označení absolventa. Pokud je ovšem vyplněný formulář s fotografií doručen jinému úřadu nebo Ministerstvu vnitra a nikoliv úřadu, který žádost o vydání občanského průkazu vyřizuje, nelze jej . Poštou lze žádost odeslat, pokud je vyplněna. Kdy podat žádost o první občanský průkaz a jaké doklady se předkládají? Co potřebuji k podání žádosti o vydání občanského průkazu po ztrátě, odcizení?


Vydání nového občanského průkazu - občan vyřídí na Magistrátě města. Při přijetí vyplněné žádosti budou žadateli předložené doklady vráceny. Vzor občanského průkazu - strana 1. Naleznete zde také všechny potřebné informace k jejich správnému vyplnění. Přijímá žádosti o vydání osvědčení o splnění požadavků zákona o rodině pro. K vydání nového občanského průkazu je občan povinen předložit dosavadní občanský průkaz , fotografii a vyplněnou žádost.


Nemůžete-li předložit dosavadní . Se žádostí o vydání občanského průkazu se můžete obrátit na obecní úřad. Občan může podat žádost o vydání občanského průkazu u kteréhokoliv. Vzor žádosti o vydání řidičského průkazu (vč. návodu na vyplnění ) si můžete prohlédnout na internetových stránkách Ministerstva dopravy. OP, doloženou fotografií a potřebnými.


Použít lze jen originál tiskopisu, nelze použít vzory v elektronické podobě. Vydání prvního občanského průkazu – žádost podává zákonný zástupce. Nové“ elektronické občanské průkazy (dále jen e-OP), upravuje zákon č. Ohlášení živnosti - žádost o koncesi pro právnické. Vydání občanského průkazu z důvodu konce platnosti: Občan je povinen. Vzor formulářů je dostupný na stránkách Ministerstva vnitra.


Krajský úřad Jihočeského kraje občany o vyplnění dotazníku, . Potvrzení o občanském průkazu se občanovi vydává při:. Podáním žádosti o vydání občanského průkazu a předložením všech. Vzor posudku o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel je stanoven v části I přílohy č. Přijdete na úřad se stávajícím občanským průkazem , kterému končí platnost ( nebo již skončila), na místě Vás pracovnice vyfotí, vyplní s Vámi elektronicky žádost.

Oblíbené příspěvky