čtvrtek 21. dubna 2016

Žádost o pas formulář

Plánujete letní dovolenou v zahraničí a nemáte platný cestovní pas ? Pak je pro Vás určeno upozornění pro občany před turistickou sezónou (pdf, 9kB). Stáhněte si formulář Žádost o vydání cestovního pasu. Můžete jej pohodlně vyplnit na počítači, uložit v PDF, elektronicky podat nebo vytisknout. Pokud zjistíte chvíli před dovolenou, že je . Honorární konzuláty žádosti o pas nepřijímají.


Soubory ke stažení, formuláře. V případě, kdy občan při podání žádosti sdělí, že si přeje převzít cestovní pas na jiném úřadu, bude . Na tuto žádost se vydává cestovní pas bez strojově čitelných údajů a bez nosiče dat s biometrickými údaji ve lhůtě do dnů, a je-li žádost podána u . Ověřování občanství u žádosti o 1. Jaké jsou potřebné formuláře a kde jsou k dispozici:. Pokud občan ČR cestovní pas nepožaduje obnovit, je i zde povinnost odevzdat neplatný cestovní pas na.


Pas formulář není, žádost se nabírá digitálně. Občan zaplatí celý správní poplatek při podání žádosti , pokud cestovní pas převezme u úřadu, u kterého žádost podal. Pokud podal žádost u obecního úřadu obce s rozšířenou působností či úřadu městské části Praha až a . Kdo je oprávněn v této věci jednat (podat žádost apod.) O vydání cestovního. E- pas již nepředkládá vyplněnou žádost , tato bude . Cestovní pas vydá občanovi obecní úřad obce s rozšířenou.


O cestovní pas s biometrickými údaji žádá zákonný zástupce nezletilého. Lhůta pro jeho vydání je buď do dnů a poplatek činí 10- Kč, do pracovních dnů s. Vyhotovený cestovní pas typu SUPERBLESK lze převzít pouze na určeném pracovišti . Na tuto skutečnost bude žadatel upozorněn při podání žádosti o pas - na. Místo zákonného zástupce může podat žádost pěstoun, osoba, které byl občan . Lze se tak objednat k podání žádosti o vydání občanského průkazu a k. K cestě do zahraničí je třeba cestovní pas , který může vlastnit každý občan. Upozorňujeme, že cestovní pas vydávaný do hodin lze převzít pouze u Ministerstva vnitra.


Formuláře v elektronické podobě nejsou k dispozici. Pokud je žádost podána u Magistrátu města Ostravy, cestovní pas přebíráte u. Elektronicky zpracovávané žádosti o vydání cestovního pasu s biometrickými údaji . CP se zpracovávají v systému elektronických CP, tudíž není třeba předkládat fotografie a nejsou k dispozici žádné žádosti ! K vydání cestovního pasu s biometrickými údaji se nevyplňuje žádost a nepřikládá fotografie. Z důvodu zvláštního zřetele hodného může cestovní pas převzít také. Při podání žádosti o cestovní pas žadatel nevyplňuje žádný formulář. Podat žádost o cestovní pas s biometrickými prvky, vydávaný v zákonné lhůtě dnů, může občan na kterémkoliv obecním úřadu . Tiskopisy ( formuláře ) se generují přímo z počítače.


Tento formulář je určen k odeslání žádosti o odstranění konkrétních výsledků Vyhledávání. Nevyžadujeme cestovní pas ani jiný národní identifikační doklad. V zahraničí lze podat žádost a převzít vyhotovený cestovní pas u zastupitelského úřadu.


Ve zkrácené lhůtě vydá občanovi cestovní pas i Ministerstvo vnitra. Pokud občan podal žádost o vydání cestovního pasu u zastupitelského úřadu, s výjimkou . Chystáte se na dovolenou a potřebujete cestovní pas ? K podání žádosti nepotřebujete žádný vyplněný formulář ani fotografii - vše je zajištěno na místě.

Oblíbené příspěvky