úterý 19. července 2016

Neuč vorla lítat

Desatero správného postupu při dopravní nehodě. Nákres nehody v okamžiku střetu. Je-li někdo zraněn, volejte evropskou tísňovou linku 112.


Zajistěte místo nehody (trojúhelník, re.exní vesta, výstražná světla apod.). Stáhněte si formulář k vyplnění v případě nehody od Axa. V případě, že dojde k dopravní nehodě , nezapomeňte o ní vyplnit záznam. Dopravní nehoda se může přihodit komukoliv z nás.


Jak ale správně postupovat, aby vše proběhlo hladce a bez komplikací a hlavně aby se . Slouží k dokumentaci průběhu nehody za účelem rychlejšího vyřízení náhrady škody. Stačí pár minut a vaše škodní událost bude nahlášená. Nezapomeňte si připravit malý nebo velký technický průkaz vozidla, záznam z dopravní nehody , popř.


Datum nehody : Věcná škoda na jiných. Místo: Zranění, včetně lehkého. Obsah a forma přední strany formuláře. Pokud se stanete účastníky dopravní nehody , myslete na důkladné zaznamenání škodní události pro pojišťovnu a neopomeňte vyplnit důležité . Při objednávce povinného ručení Vám tento formulář zašleme zdarma s pojistnou smlouvou.


Jde o Vaši povinnost zakotvenou v § zákona č. V otázkách ohlašovací povinnosti u dopravní nehody se mnohé změnilo. Zapište místo dopravní nehody tak aby bylo zřetelné, kde se nehoda stala. Pokud je to možné uveďte název ulice, číslo domu, kilometr silnice či dálnice, . Jestliže nejste při dopravní nehodě vážně zraněni nebo v šoku, pokuste se zachovat klid a zjistěte situaci na místě nehody. Jak postupovat při dopravní nehodě.


Podle policejních statistik to vypadá, že řidiči v Česku jezdí opatrněji. Menší nehody bez zranění lze řešit i bez účasti policie, je však nutné pořídit záznam o nehodě a ten bezodkladně předat pojišťovně. Nezbytné podepsat obűma fiidiăi.


Není pfiiznáním odpovűdnosti, slouĎí k dokumentaci dat a okolností nehody za úăelem rychlej‰ího vyfiízení náhrady ‰ kody. POSTUP PŘI DOPRAVNÍ NEHODĚ NEBO JINÉM POŠKOZENÍ VOZU. Vždy volat Policii ČR – je nutné podat trestní oznámení na neznámého pachatele.


Pokud jste obviněni z dopravní nehody, vznikají vám ze zákona. Včasné oznámení škody je nezbytné pro zajištění prohlídky poškozených věcí a. Tento záznam musí obsahovat identifikaci místa a času dopravní nehody , . Pokyny: Vyplněný formulář použijte pro hlášení pojistné události pojišťovně. Víte, kdy nemusíte volat Policii k dopravní nehodě ? Záznam o dopravní nehodě - rub s poučením. Formulář evropský záznam o dopravní nehodě využijete v okamžiku méně závažné dopravní nehody , kdy není nutné volat policii. Po kliknutí na Oznámení nehody se . O DOPRAVNÍ NEHODĚ onsult znalecká a poradenská kancelář.


Doba dovolených sebou přináší také určitá úskalí. Při cestě automobilem o dovolené v zahraničí se můžeme snadno stát jedním z účastníků dopravní nehody. Stali jste se účastníky nehody nebo máte poruchu?


Kontaktujte nás – telefonem, e-mailem. Pomoc, kterou potřebujete, ať jste . Pozor: povinnost přivolat policii se vždy řídí právním předpisem země, ve které k dopravní nehodě došlo). Pokud dojde k dopravní nehodě a není povinnost ji hlásit policii, jsou účastníci nehody povinni sepsat společný záznam o nehodě. Při vyplňování Záznamu o dopravní nehodě dávejte pozor na následující.


Při oznámení nehody pojišťovně nezapomeňte uvést, kde a kdy by mohlo být . Pojišťovna provádí k dopravní nehodě vlastní šetření, které je povinna ukončit do tří měsíců od oznámení dopravní nehody. Toto šetření je zcela nezávislé na . V případě dopravní nehody budete muset vyplnit Evropský záznam o nehodě , univerzální formulář platný pro celou Evropu. Poradíme Vám s několika zásadami.

Oblíbené příspěvky