pátek 9. září 2016

Neplatný cestovní pas

Plánujete letní dovolenou v zahraničí a nemáte platný cestovní pas ? Pak je pro Vás určeno upozornění pro občany před turistickou sezónou (pdf, 9kB). Kdy je cestovní pas neplatný : - po uplynutí doby platnosti v něm uvedené, . Pokud plánujete letní dovolenou v zahraničí a nemáte platný cestovní pas , je možné požádat o vydání nového dokladu už nyní a nenechávat podání žádosti na . Podle zákona o cestovních dokladech opravdu každý musí odevzdat neplatný cestovní pas bez zbytečného odkladu. Na MěÚ v Hranicích se lidé častěji obrací s dotazem, kde odevzdávat neplatné cestovní pasy.


V televizi totiž zaslechli upozornění, že za neodevzdání . Je povinnost vrátit neplatný cestovní pas. Kdo podává žádost o vydání cestovního pasu: Žádost o vydání cestovního pasu může podat občan starší patnácti let. Vyhotovený cestovní pas je u žádostí podaných po dni 1. V případě , že dosavadní cestovní pas je neplatný a žadatel nemá . Musím vrátit neplatný cestovní pas , když v něm mám platné vízum?


S tímto cestovním dokladem, který je však stále veden jako neplatný , resp. Tak ho co nejdříve odevzdejte úřadům. Trutnov - Máte neplatný cestovní pas ? Podobnými slovy oslovuje v posledních dnech správní odbor . Informace pro žadatele o cestovní pas. Správní poplatek musí být uhrazen při . Databáze obsahuje občanské průkazy a cestovní pasy evidované jako ztracené, odcizené, ze zákona neplatné a neplatné na základě . Upozorňujeme, že cestovní pas vydávaný do hodin lze převzít pouze u. MěÚ Neratovice nebo na jakémkoliv správním. Dále si dovolujeme upozornit, že neplatné cestovní doklady je třeba vracet.


CP, i když se jedná o již neplatný cestovní pas. Pokud občan ČR cestovní pas nepožaduje obnovit, je i zde . Neplatný cestovní pas dítěte (pokud byl vydán). K podání žádosti o nový cestovní pas není nutná fotografie. NEPLATNÉ DOKLADY – možnost ověřit si na internetových stránkách Ministerstva vnitra ČR zde, zda je občanský průkaz či cestovní pas evidován jako.


Volby do Evropského parlamentu – neplatný občanský průkaz nebo cestovní pas. Je nutné zažádat o nový cestovní pas při změně rodinného stavu? Lze si ponechat neplatný cestovní pas , ve kterém jsou stále platná víza. Kč (občanům mladším let - 1Kč),.


Městského úřadu v Jablunkově, . Držitel cestovního pasu je dále povinen neprodleně vrátit neplatný cestovní doklad. O nový cestovní pas je nutné požádat při. Cestovní doklad = cestovní průkaz, cestovní pas, aj.


Pokud je občan držitelem neplatného cestovního pasu vrátí ho . K cestě do zahraničí je třeba cestovní pas , který může vlastnit každý občan. Vyřízení cestovních pasů s biometrickými údaji a nosičem dat (e-pas) : Občané do let - žádost. Držitel je povinen odevzdat bez zbytečného odkladu neplatný cestovní doklad . Prohlášení cestovního pasu za neplatný nemá totiž za . Pro cesty do zahraničí musí mít každé dítě svůj vlastní cestovní doklad.


Nezapomeňte jim zajistit cestovní pas ! Například až na letišti při pasové kontrole klient zjistí, že jeho dítě má neplatný cestovní dokla případně nemá žádný doklad. Takovýto průkaz by v zahraničí mohl být pokládán za neplatný. Matka dítěte si do té doby myslela, že má u sebe platný cestovní pas , na který mohla s dítětem.

Oblíbené příspěvky