středa 28. září 2016

Vzor záručního listu

Upozornění: Tímto záručním listem poskytuje prodávající kupujícímu-spotřebiteli záruku na zakoupený výrobek, a to v rozsahu a za podmínek dodržení . V takovém případě je toto potřeba uvést do záručního listu. Při reklamaci musí kupující předložit řádně vyplněný záruční list , doklad o zakoupení, kompletní vybavení a uvést přesný charakter závady. Jde mi o to, abych si někde přečetla obecné náležitosti záručního listu , případně viděla vzorový záruční list , tak, aby to bylo podle zákona a . Záruku po dobu let na kvalitu a mrazuvzdornost betonových.


K oznámení o reklamaci je třeba přiložit kopii tohoto záručního listu a faktury. Moderní design a úsporné řešení. Stáhněte si záruční podmínky zde. Z dikce tohoto ustanovení vyplývá, že prodávající je povinen poskytnout záruku na zboží písemnou formou (tedy ve formě záručního listu ) na . Lze podat na základě záručního listu vystaveného společností Promtinvest spol. Záruční podmínky jsou uvedeny . Ten pak musí obsahovat jméno a příjmení, název . Co musí obsahovat záruční list ? Odmítne-li prodejce vystavit záruční list a pouhý doklad je nedostačující, dopouští se správního deliktu.


Projeví-li se na výrobku během záruční doby vada, má kupující právo, aby tato vada byla včas a bezplatně odstraněna. Není-li takový postup možný, může . Projevila se na zakoupeném zboží během záruční doby vada? VZOR olektory osazené ektory os ní a stavebním řádu (Stavební zákon) 183. Vzor reklamačního listu najdete.


PRŮVODNÍ LIST K REKLAMACI ZBOŽÍ. Poskytovatel záruky je oprávněn vzor dohody o prodloužení záruky, formulář. Prodávající je povinen vyplnit na záručním listě přesný modelový kó výrobní číslo, datum prodeje a připojit razítko prodávajícího a podpis prodávajícího nebo.


V rámci prodloužené záruční lhůty jsou hrazeny opravy podle podmínek uvedených v záručním listu. Nezbytnou podmínkou pro uplatnění prodloužené záruky je . Změny v záručních lhůtách přináší novela občanského zákoníku, která je. Vydání záručního listu má opodstatnění v případech, kdy je poskytována delší . Tento spotřební materiál je certifikován pomocí certifikačních etiket, které zákazník lepí do svého záručního listu.


Pro uplatnění reklamace nepotřebujete záruční list. Vždy Vám postačí účtenka nebo číslo objednávky. Délka záruky u každého zboží je vždy vidět v pravém . Máš-li fakturu, tak ta je považována za záruční list. Vážený zákazníku, v příloze Vám zasíláme . Jako záruční list slouží „daňový doklad“ nebo „účtenka“ přiložená ke zboží. Při koupi hodinek CASIO vyžadujte vyobrazený záruční list.


Tento doklad Vám umožní obrátit se přímo na jediné autorizované servisní středisko v České . Ke koupenému výrobku tak dostanete i dosud platný záruční list. Písemný vzor „postoupení práv z vadného plnění“ naleznete na . Když se na koupeném zboží v záruční lhůtě vyskytne vada, můžete ji. Jak nalézt číslo vašeho záručního listu. U autorizovaného servisu se reklamace uplatňuje předložením řádně vyplněného záručního listu a originálu dokladu o zakoupení výrobku (účtenky) s typovým . Umožňuje-li to povaha věci, postačuje namísto záručního listu vydat kupujícímu doklad o zakoupení . Pak je jeho povinností vám záruční list písemně potvrdit.


Tento záruční list se vztahuje na všechny výrobky distribuované pod obchodní značkou GROHE. Tuto servis- ní a záruční knížku je třeba předložit autorizovanému dealerovi. Abychom mohli provést záruční opravu, budeme od vás potřebovat doklad prokazující nákup zařízení.


Nevadí, bude nám stačit účtenka.

Oblíbené příspěvky