úterý 11. října 2016

Prodej nepotřebného majetku

Podnik Vojenské lesy a statky ČR, s. Na těchto stránkách jsou zveřejňována výběrová řízení na prodej nepotřebného majetku LČR. Dále jsou zde zveřejňována výběrová řízení na pronájmy a . Do aplikace Nabídka majetku státu vstoupíte kliknutím na obrázek. Krajské ředitelství policie kraje Vysočina oznamuje záměr prodeje nepotřebného majetku - vozidla propadlá státu. Prodej pozemkových parcel a stavby bez č.

Právě dnes bylo vyhlášeno další výběrové řízení na zjištění zájemce o koupi nepotřebného nemovitého majetku Ministerstva obrany. Archiv pro štítek: prodej nepotřebného majetku. Výběrové řízení na prodej trvale nepotřebného majetku státu v rámci záměny č. Katalog nepotřebných nemovitostí a aktuální nabídka výběrových řízení na odprodej nemovitostí resortu MV.


Zveřejňuje odbor správy majetku. Majetek o kterém bylo rozhodnuto podle § odst. PRODEJ NEPOTŘEBNÉHO MAJETKU MĚSTA. V této složce bude zveřejněna nabídka na prodej nepotřebného majetku.


Střední škola stavební Jihlava.

Na základě rozhodnutí obecního zastupitelstva obce Libětice č. Vypisujeme soutěž na prodej nepotřebného majetku. Seznam majetku EOP určenému k prodeji (zejména předávacích stanic) naleznete ZDE. Informace o pronájmech a prodejích nepotřebného majetku. V současné době Drážní úřad nenabízí k prodeji žádný nepotřebný majetek. Městský dopravní podnik Opava, a. Podmínky podání nabídek je možné . Základní informace o převodech vlastnictví nepotřebného majetku v právu hospodaření SŽDC.


Jedná se o následující okruhy . Město Sušice prodá následující prostředky IT. Město Ivančice prodává nepotřebný majetek nabytý ze zákona. Nepotřebné zásoby náhradních dílů na . Vyhodnocení nabídky na prodej auto. Město Dačice nabízí prodej nepotřebného majetku MěÚ Dačice.


NABÍDKA NEPOTŘEBNÉHO MAJETKU – PŘÍVĚSNÝ VOZÍK 2. UŽITKOVÝ AUTOMOBIL PEUGEOT BOXER. Lhůta pro podání žádostí se stanoví na: 12. Krajská hygienická stanice Královéhradeckého kraje se sídlem v Hradci Králové.

Nabídka na prodej nepotřebného majetku fyzickým a právnickým osobám. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, která je příslušná hospodařit s níže. MČ Praha na základě usnesení Rady městské části Praha č. Do nabídky uveďte také mailovou adresu a telefonní číslo. Uzavřenou obálku označte adresou odesílatele a nápisem „Neotvírat - prodej nepotřebného majetku“. Současná nabídka pronájmů a prodejů České pošty, s. Javorník, SDH Javorník, sbor dobrovolných hasičů Javorník.


Státní oblastní archiv v Plzni vyhlašuje veřejnou soutěž na prodej nepotřebného majetku – služebního motorového vozidla . Nabízíme k odprodeji nepotřebná vrata z hasičské zbrojnice.

Oblíbené příspěvky