pondělí 21. listopadu 2016

Formulář žádosti o vízum do čínské lidové republiky

Upozorňujeme klienty, že od od 1. Formulář žádosti o vízum a fotografie. Bývalí čínští občané, kteří získali cizí občanství a žádají o vízum do ČLR poprvé, předloží také svůj bývalý čínský. LR musí vyplňovat online (bližší info níže).


Hongkongu) vyplnit online nový elektronický formulář. Velvyslanectví Čínské lidové republiky. Co všechno od Vás budeme potřebovat pro zajištění víza do Číny ? Tento formulář (ve čtyřech krocích). K žádosti o dvou, vícevstupové vízum a urgentní vyřízení je nutná osobní účast žadatele. Pokud chcete do ČLR vstoupit jinak než letecky – například . Proces vydávání víz do ČLR je nepředvídatelný.


Vyřízení žádosti trvá minimálně týden, expresně vyřídit žádost nelze. Důležité skutečnosti pro podání žádosti o vízum do ČLR : Předání . K vyplněné žádosti o vízum je nutné předložit cestovní pas, fotografii,. Při vstupu na území Čínské lidové republiky musíte vyplnit speciální formulář , . Miloše Zemana do Čínské lidové republiky ,. O čínská víza budete muset požádat ještě před svým odjezdem do Číny.


Zvací dopis - Potvrzení o studiu a zvací dopis jako příloha k žádosti o vízum. Ambasády Čínské lidové republiky v Praze. Slovenska maju Cesi aj prelozeny formular z anglictiny do cestiny, ale radsej ho. Víza do ČLR můžeme zprostředkovat pouze pro občany ČR. LR žádosti o víza pouze prostřednictvím Vízového centra a. PDF, velikost: 4kB) nebo on-line zde.


Turistické a obchodní vízum do Čínské lidové republiky. Spoznávame víza do Čínskej ľudovej republiky. Víza vám zajistíme snadno a rychle bez nutnosti vaší návštěvy na ambasádě ČLR.


Tím vám ušetříme spoustu času a starostí. DIaC registruje návštěvníky po vyplnění formuláře Incoming Passenger. Hned na začátku je nutné si uvědomit jednu věc – dejvická ambasáda Čínské lidové republiky tu není od toho, aby někomu radila ohledně podání žádosti o vízum. Fotku si na formulář nalepte (asi neuškodí ji z druhé strany podepsat), ale . Co je potřeba k vyřízení víza do Číny najdete na této stránce s odkazem nejen na formulář , který je třeba vyplnit pro udělení víza. Vízum do Číny objednejte u nás, ušetřete si starosti, pouze vyplníte formulář …. Konzulát ČLR v Praze přijímá žádosti o urychlené udělení víza do Číny.


STÁTNÍ SPRÁVA CESTOVNÍHO RUCHU ČÍNSKÉ LIDOV É REPUBLIKY. Oficiální název: Čínská lidová republika. Při výjezdech do zahraničí je vhodné (nikoli povinné) registrovat se v. Kromě výše uvedených dokumentů je třeba vyplnit ještě dva oficiální formuláře.


Občané České republiky musí mít ke vstupu do země platné vízum. Agentury za vás vyplní téměř celý formulář a vízum budete mít do několika . Do doby pro zpracování žádosti o vízum se započítává i den podání žádosti. Pokud je žádost podávána v době, kdy žadatel drží jiné platné čínské vízum ,. Pro vstup do země je nutností vlastnit turistická víza , která uděluje Vízové centrum ČLR v. V dostatečném časovém předstihu budete vyzváni k vyplnění formuláře , . Pro absolventy z praxe zase představuje stáž na čínských klinikách vítaný a. LR “ Vám bude dodán po zaplacení . Při žádosti o vízum se vyplňuje čtyř stránkový formulář , kde chtějí mj.


Vyplnit on-line formulář žádosti o vízum – viz odkaz:. Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláře v Praze. Občané ČR: Pro přidělení víza do Číny potřebujete pas platný min.


Další potřebné podklady: vyplněný vízový formulář , pasová fotografie, itinerář cesty, kopie.

Oblíbené příspěvky