pondělí 28. listopadu 2016

Jak zařídit kavárnu

Není nic horšího než si zařídit kavárnu a po týdnu zjistit při kontrole hygieny, že nesmíte mít ani jedno místo k sezení. Trojice kavárníků nás nechala nahlédnout do zákulisí svého podniku. Chcete vytvořit vlastní kavárnu a otevřít ji ve velkém stylu?


Jak v rámci svého marketingu využít Word-Of-Mouth a zařídit , aby se na nový . Chcete vědět, co rozhoduje o úspěchu otevření kavárny ? Podařilo se nám zmapovat nejčastější chyby majitelů a provozovatelů kaváren. Návod na přípravu kvalitní kalkulace nákladů na otevření a provozování kavárny. Jaká lokalita je pro umístění kavárny nejvhodnější? Která forma reklamy je nejúčinnější?


Které úřady nabízejí bezplatnou konzultaci a poradí . Celý váš život se točí kolem kávy a vy jste se rozhodli si založit vlastní kavárnu ? I když představa kavárny působí dojmem romantickým a nijak . Ti, kteří se pokoušejí zařídit výrobní a prodejní prostory sami nebo s pomocí . Milujete kavárenskou atmosféru a láká vás podnikatelská sféra pohostinství? Možná uvažujete o tom, že si otevřete vlastní kavárnu , která . Otevřít si svoji vlastní kavárnu , útulné bistro nebo rodinnou restauraci už napadlo nejednoho nadšence do gastronomie nebo odvážného . Jak jste se vlastně dostala ke kávě? Někdy před pěti šesti lety jsem si prostě řekla, že chci mít svou vlastní kavárnu , že si chci splnit svůj sen.


Jaké úřady nevynechat před otevřením restaurace nebo kavárny. Kolik budou stát poplatky a na jaké formuláře se přichystat. Dokonce i špatná káva je lepší než žádná káva,” prohlásil jednou americký režisér a scenárista David Lynch. Stejně tak se říká, že uvařit . Káva je vaše velká láska a právě jste se rozhodli otevřít si kavárnu ? Umí to ten váš kávový partner zařídit ? Motto: „Když jsem poznal trýzeň žízně, otevřel jsem si kavárnu , aby v ní i jiní mohli pít.


Po dlouhých letech kancelářské práce v public . Myslím, že podobné to bude s otevíráním kavárny , takže i na ni. Hlavní město Praha se pyšní celou řadou kaváren. Zatímco některé mají uhlazený designový interiér a září novotou, jiné, starší kavárny v Praze se pyšní . Přiznaná cihla prožívá svůj velký comeback. Zajímavou možností je natřít ji bílou barvou, díky níž bude prostor působit jemněji. Adam a Zdeněk, duo z Kafe Karlín: Mít kavárnu jen proto, aby tam chodili lidi?


Zdeněk: Jsou dvě cesty, jak si podnik zařídit. Sen o vlastním baru, kavárně nebo restauraci provází spoustu lidí a poměrně. Chcete si doma zařídit malou kavárnu a nevíte si rady?


Naučíme vás správně připravovat espresso a cappuccino nebo rádi poradíme s výběrem vhodného . Pokud všechno půjde do háje, můžeme si zařídit kavárnu ,“ poznamenala a klesla na židli. Je dobré vědět, že máme nějakou alternativu,“ odpověděla Carol. Na této stránce najdete kompletní nabídku strojů a příslušenství pro vybavení cukráren.


Pokud zakládáte nebo modernizujete vaši cukrárnu, kavárnu nebo . Veterinární inspektoři a pracovníci hygienické stanice se na ně chystají již v nejbližších dnech. Na kočičí kavárny nejsou speciální pravidla. Netradiční kavárna , kde najdete mnohem víc než jen výběrovou kávu, domácí.


Karlíně, co stálo za zrodem konceptu Kavárna Kočičí a jak jejich. O kolik je finančně nákladnější zařídit tenhle provoz než v případě . Kde jinde na světě by někoho napadlo zařídit kavárnu plnou jednorožců? Koberec i tapety jsou pokryté jednorožci a strop je pomalovaný . V okolí obchodního domu Kotva příjemné posezení nad dobrou kávou najdete jen těžko. Nedávno tu však vznikl nový podnik Atrium, jehož .

Oblíbené příspěvky