pondělí 30. ledna 2017

Paisley vzor

Za jedno z míst vzniku vzoru paisley je pokládán Babylon, podle jiných pramenů je to město Yazd v Íránu (6n.l.). Je tvořen jemnou kresbou drobných květinových vzorů seskupených do tvarů piniových šišek nebo kapek . Pracuju na nové kolekci pro jednu nejmenovanou společnost a právě zadáním bylo použít „ paisley “ vzor. Začala jsem se samozřejmě dívat . Tento vzor pozná takmer každý, v móde sa drží niekoľko storočí, no jeho pomenovanie vie len málokto. Metrový textil s paisley vzorem často nazývaným kašmírovým vzorem - je zde vybrána metráž různých typů - pleteniny, pružné tkaniny, manšestr, samety i . Vzor paisley je bohato zdobený, kvapkový a do špičky vybiehajúci kvetinový motív, ktorý má predlohu najskôr v listoch indického druhu figovníka alebo . Tapeta Belle Rose červená, růžovo zelené slzičky - paisley vzor.


Pánská košile burgundové barvy v atraktivním designu s kontrastním paisley vzoremPánská košile burgundové barvy v atraktivním designu s kontrastním . Vzor mandaly a paisley vzor v indickém stylu. Moderní pánská košile černé barvy v atraktivním designu s bílým vzorem paisley. This Pin was discovered by Monka Design. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Moderná pánska košeľa čiernej farby v atraktívnom dizajne s bielym vzorom paisley.


Hedvábná červená kravata – paisley vzor o šířce cm. Samozřejmostí je poutko na zastrčení kratšího konce kravaty. Kravata je šita českým výrobcem, který má . V tomto případě má dcera sáhla po malých bambulkách, kterými dotvořila paisley vzor. Jistě doma najdete nebo vyrobíte spoustu podobných malých nesmyslů a . Zobrazených všetkých výsledkov. Bavlněné plátno s paisley vzorem v odstínech modré.


Cushion cover, colored embroidery, sequins, 40x40cm. Pánský kapesník Fišer Tyrkysový kapesníček - paisley vzor za 2Kč. Zavinovacie šaty, paisley vzor bonprix. Skvelé šaty s dlhým rukávom, so vzorom paisley a so sexi výstrihom, nesmú chýbať v žiadnom. Svůj název má tento vzor podle Skotského textilního města Paisley, kde si našel tento vzor mnoho obdivovatelů.


Zdarma pro soukromé i komerční použití. Látky, prodej látek a metráž - 8látek kompletního oděvního sortimentu pouze v prvotřídní kvalitě, neustále doplňujeme podle módních trendů. Kapesníček do saka z hedvábí - vhodný jak pro slavnostní chvíle, tak jako designový doplněk k saku bez kravaty;-) materiál 1 hedvábí rozměr 22xcm . Paisley vzor se začal hodně používat při výrobě . Fair Trade - Obchod pro etické nakupování. Na jedné straně lovci a jejich věrní psi, na druhé straně paisley vzor.


Skládat ho můžete mnoha způsoby, fantazii se meze . Knoflík, barva zlatostříbrná, plast, vzor paisley Průměr - mm. Dámské paisley legíny černo bílé Legíny jsou oblíbeným módním doplňkem. Vyrobené jsou z kvalitního a elastického materiálu, dostatečně odolné pro . Kategórie: Dámske Šaty Značky: modrá paisley, Šaty. Vyrobené sú z kvalitného a elastického materiálu, dostatočne odolné pre . Teplákovina, paisley vzor růžový.


Naša rada: Záviny, paisley vzor , volány - to všetko patrí k letnému štýlu. Manžetové knoflíčky potažené látkou, paisley vzor v bílé, tmavomodré a červené.

Oblíbené příspěvky