pátek 13. ledna 2017

Tim ferriss čtyřhodinový pracovní týden

E-kniha ‎: ‎2Kč Audiokniha ‎: ‎5Kč Název původní knihy ‎: ‎The 4-Hour Workweek:. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou vám k ničemu zvlášť když lze pracovat tak, abyste měl. Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se „novým bohatým. Podle anglického originálu The.


Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Ostatně, když mám čtyřdenní pracovní týden, proč ho nezkrátit ještě víc.

Jak mě osobně pomohla kniha Čtyřhodinový pracovní týden , čím mě. Tim Ferris do audioknihy Čtyřhodinový pracovní týden vtělil svá tajemství, jak spatřit a chopit se nekonečných možností, které ostatním zůstávají utajeny. Kdo napsal knihu Čtyřhodinový pracovní týden ? Ferriss Timothy : Čtyřhodinový pracovní týden. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o . V originále „ The 4-Hour Workweek: Escape 9- Live Anywhere,.


Jak se můžete stát odborníkem na cokoli. A proč byste se měli snažit číst e-maily jen jednou týdně. Hodnotenie a recenzie Čtyřhodinový pracovní týden od.

Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Jeho kniha “ Čtyřhodinový pracovní týden ” je obrovským . Knihu Čtyřhodinový pracovní týden mohu doporučit opravdu všem, . Už před nějakou dobou jsem tuto knížku dočetl a delší dobu váhal, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Legendární kniha Čtyřhodinový pracovní týden prozrazuje, jak přestat otročit své práci. Doporučujeme ji však číst pozorně a kriticky.


Podrobné informace o audioknize Čtyřhodinový pracovní týden. Kniha je svetovým bestsellerem. Zapomeňte na termíny, jako je osmihodinová pracovní doba, a slovo přesčas . Vazba pevná s obálkou - výborný stav. NEMARNĚTE CELÉ DNY V PRÁCI, ŽIJTE KDEKOLIV A STAŇTE SE,,NOVÝM BOHATÝM.


Jako nová, pouze pročtená a trochu ohnutý přebal. Tim Ferris je spisovatel, blogger a motivační speaker známý díky svým knihám Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo. Netravte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se novým bohatým - Timothy Ferriss.


Podtitul: nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte… vazba je v pořádku, přebal je v pořádku, . Můžete se na mě odvolat a získat dva . Příručka z oblasti time managementu se nám snaží poskytnout návo jak změnit náš životní styl a žít šťastnějším životem.

Objednávejte knihu Čtyřhodinový pracovní týden v internetovém knihkupectví Megaknihy. A tak jsem si – právě díky Čtyřhodinovému pracovnímu týdnu – asi . Jak pracovat 4x týdně zrychlit-proces- rozhodovani. Název: Čtyřhodinový pracovní týden. Nakladatelství: JanMelvil publishing.


Pokud znáte Ferrissův úspěšný a kontroverzní Čtyřhodinový pracovní týden , je vám jasné, že si název jeho nového bestselleru příliš nevymýšlí. Všem Vám přeji - Čtyřhodinový pracovní týden - audiokniha obsahuje nahrávku nejen pro podnikatele, jejímž autorem je Timothy Ferriss. Motivačná literatúra Rozvoj osobnosti Čtyřhodinový pracovní týden.


Všechny své poznatky shrnul do světového bestselleru Čtyřhodinový pracovní týden. V celé knize představuje poznatek, že luxusní život, který . UKÁZKA Z KNIHY TIMOTHY FERRISSE ČTYŘHODINOVÝ PRACOVNÍ TÝDEN Následuje ukázka v podobě kompletní kapitoly z knihy Čtyřhodinový pracovní . Myšlenky Tima Ferrisse mi nejdřív přišly hodně troufalé, pak už jen bláznivé .

Oblíbené příspěvky