úterý 7. února 2017

Https econsulat ro programare

This material does not represent the official . Posibilitatea de programare online la sediile misiunilor diplomatice și oficiile consulare;. După ce consulatul verifică și confirmă că cererea este completă, accepţi programarea făcută de consulat sau alegi o altă zi şi oră. Consulatul General al Romaniei la Bologna. Pentru depunerea dosarelor de viză rămâne valabilă programarea prin.


Se efectuează programări pentru următoarele servicii consulare:. CREEAZĂ CONT NOU (în dreapta sus). Astfel, programări pentru toate serviciile consulare, dar și informații.


Pentru programare ONLINE urmați pașii de mai jos: 1. Programarea este obligatorie înainte de a vă prezenta la ghișeu. Explore www econsulat com programare paris right now. Chișinău se vor presta doar pe bază de programare prealabilă. Pt asta am nevoie de o programare pe Econsulat. Ambasadei României la Roma PE BAZĂ DE PROGRAMARE ONLINE.


Pentru detalii priving programul de lucru cu publicul puteți consulta secțiunea Program de lucru și facilități. Nimeni nu poate facilita programări mai rapide, totul făcându-se prin sisteme informatice. Pe urmatoarele pagini veti putea gasi informatii utile despre Romania , munca si misiunea mea ca si despre colaboratorii. Cetăţeni va avea şi o componentă de programare pentru solicitanţii de servicii consulare. La aceste numere de telefon nu se fac programări şi nu se furnizează informaţii consulare.


Cred ca mai multi tineri romani citesc cetin. Reinoirea paşaport CRDS - econsulat. Solicitările de programări prin poştă electronică pot fi transmise la:.


Abia când stăteam la coadă am aflat că se pot face programări online pentru a. Pentru aceasta trebuie accesată pagina online www. Toate serviciile consulare se solicită cu programare prealabilă, fie pe adresa www. Ghişeul consular online econsulat.

Oblíbené příspěvky