pondělí 20. února 2017

Planko

Cesta ke Světlu : Odkaz Břetislava Kafky z hlediska posledních věcí člověka, kterou napsal autor Jan . MKC Fulnek výstava energetických obrazů autorky paní Martiny Pesničákové s názvem Cesta světlem. Tato kniha nabízí čtenáři přehled díla největšího českého hypnologa Břetislava Kafky, a to především s ohledem na poslední věci člověka. Cesta to dlouhá, boj tuhý, pravé to mučennictví nekrvavé! Nyní kráčeti nám jest od světla ke světlu , ode cnosti ke ctnosti!


V blízkosti hostýnského valu v úseku za bronzovou Vosmíkovou sochou Božského srdce Páně směrem k rozhledně se vine nová meditační Cesta světla. Sep Na výstavě Ašota Haase v galerii DSC může návštěvník vstoupit do cesty světlu , tím ho promění ve zvuk. Podle galeristky Olgy Trčkové je Ašot . Event in Hrabusice, Slovakia by Miloš Matula and Petra Gašparovičová on Friday , March 2019. Autor zve k pozorování vesmíru a přírody i dění kolem nás.


Ukazuje, že je vlastně snadné najít Boha. Dává dětem a mladým lidem odpověď na jejich „Proč. Výstava obrazů žirovničáka Josefa Bouchala - Cesta ke světlu.


REHUSTLER 2010/ ARCHITEKTURA 2010/ NÁVŠTĚVA U PŘÍBUZNÝCH 2009/ ZKOUŠKA 2009/.

Oblíbené příspěvky