úterý 28. března 2017

Podnikatelský mýtus gerber

Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Autor nás provádí klíčovými životními fázemi podniku od založení, přes dospívání až po období zralosti, odhaluje nástrahy vývojových etap i důvody, pr. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Uznávaný americký odborník na malé podnikanie Michael E. Světový poradce v oblasti podnikání. Proč většina začínajících firem skončí a jak tomu předejít.


Rozšířená edice této fenomenální knihy pro start a růst vaší firmy se stala bestsellerem. Gerber díky zkušenostem z malého a středního . V originále „The E- Myth Revisited: Why Most Small Businesses Don´t Work and What to Do About It“. Magazín INC ho nazval: Guru malého podnikání. Již před více než lety začal řešit potřeby malých . Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize.


Americký ekonomický poradce rekapituluje úspěšné budování malého podniku od jeho vzniku až po stabilní fungování. Tuto knihu by si měl přečíst každý kdo uvažuje o tom, že začne podnikat . Podnikatelský mýtus : proč většina malých. Kniha patrí do kategórie Motivačná literatúra, Úspech osobný,pracovný.


Prečo väčšina začínajúcich firiem skončía ako tomu predísť. Je nám ľúto, ale anotácia nie je momentálne k dispozícii. Základy manažerského účetnictví. Proè vìtina malých firem zkrachuje. Knihy Beletrie Biografie Cestopisy a geografie Cizojazyčné Detektivky Doprava Dobrodružné Domácnost Ekonomika a obchod Erotika Esoterika, léčitelství a . Gerbera je tento mýtus (problém), takmer dokonale vysvetlený.


Prodám knihu popisující o tom, proč většina začínajících firem skončí, a jak tomu předejít. Kniha je úplně nová, nepoškozená, ještě ani jednou . Nemám moc rád seznamy rad „jak se to má dělat“ . Porovnání cen podnikatelsky mytus michael e gerber , srovnání cen podnikatelsky mytus michael e gerber na portálu HLEDEJCENY. Podrobnosti: Martin Hájek logo: Recenze knih k . Tato kniha většinou stojí CZK272.


Autor slavné knihy PODNIKATELSKÝ MÝTUS Michael E. PDF knihu stáhnout kliknutím na odkaz. Markvartice, dnes městská část Jablonného v. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Radikální otevřenost – Kim Scott. MUST READ pro začínající podnikatele, pokud chtějí rozjet svůj první business. Small business consultant and author Michael E.

Oblíbené příspěvky