čtvrtek 30. března 2017

Programare cetatenie romana online

Notă: Adresa de e-mail furnizată în cadrul procedurii de programare online va fi . ANC din București, înregistrarea cererilor privind cetățenia română , formulate în temeiul art. Prezentul regulament stabilește modul în care se efectuează programările online , procedura de rezervare pentru depunerea cererilor privind cetățenia română. Pentru depunerea dosarelor de viză rămâne valabilă programarea prin. Cetățenii români care au reședința sau domiciliul în străinătate pot accesa.


Posibilitatea de programare online la sediile misiunilor diplomatice și oficiile consulare. Liste persoane programate online in vederea depunerii cererilor de cetatenie la sediul ANC si birourile teritoriale Iasi, Galati si Suceava. La înregistrarea dosarelor privind cetăţenia română este obligatorie. Regulament de programare online pentru depunerea cererilor privind cetățenia română. Ministerului Afacerilor Externe, de a trimite solicitări prin mijloace . De astăzi, se schimbă modul de depunere a dosarelor pentru cetățenia română.


Moldovenii care vor sa depună dosarul la București pentru redobândirea . Prin continuarea procedurii de programare on-line confirmati prin bifare,. Oferirea informatiei privind actele necesare pentru . Lista persoanelor programate va fi afişată pe pagina de internet a ANC cu cel puţin zile înainte de data pentru care s-a făcut programarea. Obține cetățenie română , acte românești, sigur și legal. Programare online pentru depunere dosar. Pregătirea dosarului pentru cetățenie română.


Pentru utilizarea aplicaţiei de programare online nu se percep taxe, fiind. Acte necesare Dobândire Cetățenia Română (art.8)- dacă locuiți în România min. Din data de aprilie, cei care vor să-şi redobândească cetăţenia română vor putea depune dosarele doar în baza unei programări online la . Trebuie programare online dacă mergeți la Iași, Suceava și Galați pentru. Cetăţeni români cu domiciliul în România.


La depunerea dosarelor privind cetățenia română este obligatorie. ANC precizează că pentru utilizarea aplicaţiei de programare online nu . IMPORTANT pentru moldovenii care vor să obțină cetățenie română. DUBLĂ CETĂŢENIE = SOLICITANTUL SĂ DEŢINĂ CETĂŢENIA ROMĂNĂ ŞI ORICE.


CEI CARE VOR FACE PROGRAMARE ONLINE FĂRĂ RESPECTAREA. Serviciile le puteţi achita on-line prin Serviciul. Platformă online pentru interacţiunea diasporei, subiect discutat la Paris. Daca solicitati viza in alta tara decat cea de cetatenie ,. Conform acordului relevant, cetatenii romani detinatori de pasaport . Bine aţi venit pe site-ul web al Centrului de solicitare Viza pentru Rusia în.


Solicitanții fără cetățenie sau naționalitate trebuie să selecteze „Fără cetăţenie ” din lista de naționalități din formularul de cerere a. Inregistrarea dosarelor de cetatenie se va face doar online in. Autoritatea Nationala pentru Cetatenie. După care urmează să obțineți certificatul de cetățenie română.


FORMULAR PENTRU PROGRAMĂRI ONLINE în cadru biroului Transcrieri. LUNI – Primiri dosare de transcriere pentru cetățeni români care au domiciliul stabil în. MIERCURI – Primiri dosare de transcriere pentru cetățenii români care au primit cetățenia română în baza art. Cererile de transcriere se depun pe bază de programare online. In cazul in care nu doriti sa faceti programare on-line , va rugam contactati direct centrul VAC.


Pentru mai multe detalii, va rugam accesati rubrica “Contact” pe . Accesul se face exclusiv pe bază de programare online la adresa:. Pentru a depune dosarul in România trebuie urmată procedura PROGRAMARE ONLINE DEPUNERE DOSAR la birourile teritoriale ANC.

Oblíbené příspěvky