úterý 23. května 2017

Certis

MČ Praha na základě usnesení Rady městské části Praha č. Do nabídky uveďte také mailovou adresu a telefonní číslo. Současná nabídka pronájmů a prodejů České pošty, s. Prodej nepotřebného majetku města. Javorník, SDH Javorník, sbor dobrovolných hasičů Javorník.

Nabízíme k odprodeji nepotřebná vrata z hasičské zbrojnice. Státní oblastní archiv v Plzni vyhlašuje veřejnou soutěž na prodej nepotřebného majetku – služebního motorového vozidla . Podnikání s nemovitým majetkem se v Českých drahách realizuje na úrovních - pronájem nemovitého majetku a prodej zbytného majetku. Výběrové řízení na prodej trvale nepotřebného majetku státu v rámci záměny č. Katalog nepotřebných nemovitostí a aktuální nabídka výběrových řízení na odprodej nemovitostí resortu MV. Zveřejňuje odbor správy majetku.


Majetek o kterém bylo rozhodnuto podle § odst. PRODEJ NEPOTŘEBNÉHO MAJETKU MĚSTA.

V této složce bude zveřejněna nabídka na prodej nepotřebného majetku. Střední škola stavební Jihlava. Na základě rozhodnutí obecního zastupitelstva obce Libětice č. Vypisujeme soutěž na prodej nepotřebného majetku. Seznam majetku EOP určenému k prodeji (zejména předávacích stanic) naleznete ZDE.


Informace o pronájmech a prodejích nepotřebného majetku. V současné době Drážní úřad nenabízí k prodeji žádný nepotřebný majetek. Městský dopravní podnik Opava, a. Podmínky podání nabídek je možné . Základní informace o převodech vlastnictví nepotřebného majetku v právu hospodaření SŽDC. Jedná se o následující okruhy . Město Sušice prodá následující prostředky IT.


Město Ivančice prodává nepotřebný majetek nabytý ze zákona. Nepotřebné zásoby náhradních dílů na . Vyhodnocení nabídky na prodej auto. NABÍDKA NEPOTŘEBNÉHO MAJETKU – PŘÍVĚSNÝ VOZÍK 2. Město Dačice nabízí prodej nepotřebného majetku MěÚ Dačice.

UŽITKOVÝ AUTOMOBIL PEUGEOT BOXER. Lhůta pro podání žádostí se stanoví na: 12. Krajská hygienická stanice Královéhradeckého kraje se sídlem v Hradci Králové.


Krajské ředitelství Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje vyhlašuje výběrové řízení na prodej nepotřebného majetku - služební dopravní prostředky . Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, která je příslušná hospodařit s níže. Thomayerova nemocnice nabízí k prodeji nepotřebný majetek: - rekreačních typových chatek z . Masarykův onkologický ústav (dále jen „vyhlašovatel“) tímto v souladu s § zákona č. Město Český Krumlov nabízí k prodeji v souladu s usnesením RM č. Bystřice u Benešova Hospodářský dvůr Nesvačily u Bystřice. Nabídka prodeje nepotřebného majetku. Uzavřený soubor budov výrobního střediska . Platnost o Platnost do, Pracoviště, Název.


MI zveřejňuje nabídky na prodej a pronájem majetku státu, k němuž má svěřeno právo hospodařit. Nabídka nepotřebného majetku na prodej nemovitých věcí.

Oblíbené příspěvky