pátek 26. května 2017

Žádost o vydání pasu

Užitečné informace o vydávání občanských průkazů a cestovních pasů. Plánujete letní dovolenou v zahraničí a nemáte platný cestovní pas ? Bufret Oversett denne siden Vydávání cestovních dokladů ČR - Žádost o cestovní pas. Konzulární oddělení ZÚ Tallinn přijímá žádosti o vystavení dvou typů cestovních dokladů ČR . Přečtěte si vše o vyřízení pasu , jeho platnosti, poplatcích za vydání pasu a další. O cestovní pas požádejte návštěvou a podáním žádosti na příslušném úřadě. Za převzetí cestovního pasu se platí správní poplatek 1Kč, pokud občan převezme cestovní pas vydaný ve lhůtě dnů u jiného úřadu, než podal žádost o . Podání žádosti o vydání cestovního dokladu, převzetí.


Na oddělení občanských průkazů a cestovních dokladů jsou k vyzvednutí připraveny cestovní doklady s datem podání žádosti. Jeho výše reguluje do určité míry počet žádostí o vydání cestovního pasu ve zkrácené lhůtě. Občan je povinen převzít cestovní pas osobně u obecního úřadu obce s rozšířenou působností, u něhož podal žádost o jeho vydání nebo u . U zdejšího úřadu jsou tak vyřizovány žádosti o vydání cestovního pasu všech občanů bez ohledu na místo jejich trvalého pobytu. Vyřiďte si na úřaduČlánkyInformace k vydání cestovního pasu.


CP se zpracovávají v systému elektronických CP, tudíž není třeba předkládat fotografie a nejsou k dispozici žádné žádosti ! Pojmenování (název) životní situace. Základní informace k životní situaci. Cestovní pas se vydává : ve lhůtě dnů, je-li žádost.


Občan starší let ale mladší let musí mít k vydání cestovního. Na tuto skutečnost bude žadatel upozorněn při podání žádosti o pas - na . V zahraničí občan podává žádost o vydání cestovního pasu u zastupitelského úřadu, v případě žádosti o cestovní pas s biometrickými prvky nelze žádost podat. Občan může požádat o vydání cestovního pasu ve zkrácené lhůtě do pracovních. Ve zkrácené lhůtě vydá občanovi cestovní pas i Ministerstvo vnitra.


Pokud občan podal žádost o vydání cestovního pasu u zastupitelského úřadu, s výjimkou . Osoby oprávněné k podání žádosti o vydání cestovního pasu se musí dostavit osobně. Nemohou se dát zastupovat na základě plné moci. Dobu platnosti nelze prodloužit. Správní poplatky se hradí při podání žádosti.


Občanům České republiky se vydává cestovní pas ve lhůtě dnů, je-li žádost podána na zastupitelském úřadě v zahraničí ve lhůtě 1dnů. K vydání cestovního pasu s biometrickými údaji se nevyplňuje žádost a nepřikládá fotografie. Ověření podpisu se nevyžaduje jestliže zákonný zástupce vyjádří svůj souhlas a žádost podepíše před orgánem příslušným k vydání cestovního pasu. CDBP - cestovní doklady s biometrickými prvky. PROVOZNÍ DOBA: pro podání žádosti o vydání cestovního pasu a vyzvednutí hotového CP . Občan si CP převezme u úřadu, u kterého podal žádost o jeho vydání.


Občan může nově při podání žádosti o nový cestovní pas uvést mobilní telefonní. Doklady potřebné k vydání cestovního pasu se strojově čitelnou zónou a nosičem dat. Občan nemusí předkládat fotografii ani vyplňovat žádost o vydání cestovního pasu.


Vše bude zpracováno interaktivně na přepážkovém pracovišti včetně . Pokud podal žádost o vydání cestovního pasu u zastupitelského úřadu, s výjimkou konzulárního úřadu vedeného honorárním konzulárním . Za občana mladšího let podává žádost zákonný zástupce, místo zákonného. Zažádat o vydání cestovního pasu je možné na kterémkoliv úřadu obce s . Lhůta pro jeho vydání je buď do dnů a poplatek činí 10- Kč, do pracovních. Při podání žádosti musíte předložit originál rodného listu dítěte a zákonný zástupce .

Oblíbené příspěvky