pátek 6. dubna 2018

Pracovní právo poradna

Potřebujete právní radu, a pokud možno zdarma? Experti z naší právní poradny vám poskytnou . Odpovídáme na nejzajímavější dotazy týkající se problémů v zaměstnání. Zodpovíme i dotazy ke skončení zaměstnání.


Jsme zaměstnání na hlavní pracovní poměr HPP přes úřad práce ÚP na obci. Jako náplň práce - úklid veřejného prostranství.

V pracovním životě řešíme spoustu situací, které se týkají peněz. Vybrali jsme z naší právní poradny těchto dotazů, které vám pomohou udělat si jasněji. Tříletý projekt bezplatné profesionální právní pomoci pro všechny zaměstnance s pracovně -právními problémy zahájilo občanské sdružení . Na otázky položené na těchto serverech vám pak odpovídají ti samí právníci a specialisté, se kterými se můžete setkat v běžné pracovně právní poradně. Právní dotazy z oblasti pracovního práva. Nejedná se o právní služby zdarma.


Dotaz přeposíláme advokátní kanceláři, která jej posoudí a navrhne Vám řešení. Pracovně právní poradna je připravena i pro zaměstnavatele, kde Vám pomůžeme se zhotovením pracovní smlouvy a poradíme Vám, jak postupovat, když .

Návštěva lékaře z důvodu vyšetření nebo ošetření je jednou z důležitých osobních překážek v práci a přísluší za ní zaměstnanci pracovní volno nebo pracovní. Nárok na nemocenské při skončení pracovního poměru. V oblasti pracovního práva zastupuji zaměstnavatele, zaměstnance i odbory. Pracovní právo Napsali jsme Poradna (Novinky.cz).


Zaměřuji se zejména na - sepisy pracovních smluv a jiných dohod . Také pracovní pohotovost držená doma může být za plnou mzdu (plat). Jste seznámeni se změnami a novinkami v pracovněprávní oblasti? Chcete si ucelit své znalosti z oblasti pracovního práva ? Provoz poradny je financován z dotací a darů, pro klienty je zcela zdarma.


Zaměstnání - výpověď, pracovní smlouva, vymáhání mzdy, pracovní právo. Poskytujeme právní poradenství zaměstnavatelům i zaměstnancům. Advokátní kancelář, právní poradna Hradec Králové. Komplexní právní pomoc vyplývající ze složitých občanskoprávních vztahů.


Naše kancelář se specializuje na právní agendu nemovitostí. Můj dotaz zní: Zda má na toto zaměstnavatel právo. Má advokátní kancelář ve Vimperku je zaměřena především na občanské právo, obchodní právo, trestní právo, správní právo, rodinné právo, pracovní právo a . Dostala jsem výpověď z pracovního poměru, ve výpovědní lhůtě jsem však onemocněla.

Když vám zaměstnavatel neplatí včas nebo vůbec. S odborníky z naší advokátní kanceláře . Jsme součástí projektu bezplatná insolvenční poradna. Upravuje právní vztahy mezi zaměstnanci a zaměstnavateli, vztahy . Usilujeme o to, aby občané netrpěli neznalostí svých práv a povinností,.


Nejste si jisti svou novou pracovní smlouvou nebo výpovědí? Rádi vám pracovně - právní dokumenty zkontrolujeme a poradíme vám v oblasti pracovního práva. Může se mnou zaměstnavatel opakovaně uzavřít pracovní smlouvu na dobu . Prosíme, podporujte APERIO poradnu pravidelně. Hany Bartasové - právní služby, smlouvy on-line.


Oldřich Choděra nabízí komplexní právní služby v oblasti pracovního práva. Labem je zrušená, navrhuje výpověď dohodou a. Nabízíme služby v oblasti pracovního práva u zaměstnanců i zaměstnavatelů.

Oblíbené příspěvky