pondělí 16. dubna 2018

Žádost o pokácení stromu

Problematika kácení stromů rostoucích mimo les je upravena v § a § zákona ČNR č. Věc : Žádost o povolení ke kácení dřevin rostoucích mimo les podle § odst. VĚC : Žádost o povolení kácení dřevin rostoucích. Jste- li fyzická osoba, pokud hodláte pokácet okrasný strom na Vašem pozemku – zahradě, o obvodu kmene nad cm.


Věc: Žádost o povolení ke kácení dřevin rostoucích mimo les. OBECNÍ ÚŘAD DUBENEC, OKRES PŘÍBRAM. K žádosti je třeba doložit: ▫ Doklad o vlastnickém vztahu (u pronajatých pozemků i nájemním vztahu).


Právnické osoby doloží výpis z obchodního rejstříku mladší . Každá žádost i povolení musí být . Vás dotaz ohledně kácení dřevin rostoucích mimo les. Rozmohl se nám v MČ takový nešvar, který dle mého . DOST o povolení ke kácení dřevin rostoucích mimo les dle ust. POKÁCENÍ DŘEVIN ROSTOUCÍCH MIMO LES pro fyzické osoby žádající o pokácení stromů , jejichž obvod kmene ve výši . Pokyny k podání žádosti o povolení kácení dřevin rostoucích mimo les.


Kácení stromů a keřů ) o povolení kácení dřevin rostoucích mimo les . Typ souboru: Univerzálně použitelný formát dokumentů, který je . Kdy je potřeba a jak získat „POVOLENÍ KE KÁCENÍ DŘEVIN Kdy je nutno podat. Zádost - povolení kácení stromů. Ke kácení dřevin je nezbytné povolení orgánu ochrany přírody, není-li dále stanoveno jinak.


Pokácení těchto stromů bylo obci doporučeno na základě. Počet a druh dřevin, obvod kmene stromů ve výšce m, plocha keřů, které mají být pokáceny : Žadatel : Doložení vlastnického či nájemního vztahu žadatele k . Oznámení o kácení dřevin rostoucích mimo les (§ odst. zákona o ochraně přírody a krajiny) musí obsahovat stejné náležitosti jako žádost o povolení ke . Rada města Přerova schválila dne 16. Jméno a příjmení (název firmy):. Smlouva o zřízení zpevněné plochyPříloha č. Protože se stále opakují případy neúplných žádostí o kácení stromů , . Sb o ochraně přírody a krajiny. Jako vlastník – nájemce (nehodící se škrtněte) žádám o povolení pokácení stromu , uvádím o sobě následující . Formulář - žádost o kácení stromů.


Věc: Umožnění odkácení nebezpečného stromu. Obecní úřad Jiřice u Miroslavi. Kácení dřevin ( stromů a keřů) rostoucích mimo les se řídí zákonem č. V dále uvedených případech může být žádost o povolení kácení dřevin nahrazena . Zjistit, zda jsem skutečně vlastníkem pozemku, na kterém strom stojí. Povolení kácení dřevin rostoucích mimo les. Pokud vlastníkem nejsem, je nutné.


V žádosti se uvádí, že kořeny stromu nadzvedávají. DOST povolení pokácení stromů mimo les. Podáním žádosti o povolení ke kácení dřevin rostoucích mimo les.


Uvedené však neplatí u zapojených porostů dřevin (skupiny stromů či keřů), či u stromořadí. Vydání rozhodnutí o povolení ke kácení předchází podání žádosti. O POVOLENÍ KE KÁCENÍ DŘEVIN ROSTOUCÍCH MIMO LES.

Oblíbené příspěvky