pondělí 28. ledna 2019

Sro na prodej

Ušetřete si dlouhý proces založení firmy a kupte si hotovou ready made společnost. Prodej firem s historií ( s.r.o. , a.s. a SE). Získejte vyšší důvěru klientů, zvyšte svou šanci na získání dotací či bankovního úvěru - pořiďte si společnost s historií.


Společnost s ručením omezeným ( s.r.o. ) je nejlepší formou obchodní společnosti zejména pro drobné či střední podnikatele. Založení společnosti s ručením . Pak je pro vás nejvhodnější řešení prodej firem , tzv.

Základní kapitál je rozdělen na obchodní podíly jejichž vlastníci se zapisují do obchodního rejstříku. Firmy na prodej - největší databáze firem na prodej v ČR. Pomůžeme Vám najít kupujícího - žádné platby předem. Společnosti - plátce DPH, které nabízíme k prodeji , mají řádně vedení účetnictví a je u nich aktuálně potvrzena bezdlužnost od všech relevantních úřadů. Kč, cena není podmíněna nákupem dalších služeb - prodej s. Vyberte si z ready made společností a podnikejte ihned.


Začněte podnikat a obchodovat ještě dnes! Máme pro vás připraveny hotové ready-made společnosti, které zatím nepodnikaly, ale jsou již registrovány v . Dobrý den, nabízím na prodej novou čistou agenturu práce, která má všechny.

Odkoupíme Vaši ztrátovou, prosperující či nepotřebnou s. Již založenou společnost u nás získáte již do hodin. Nabízme nejlevnější ready-made na trhu, založení společnosti na klíč, vytváříme offshore společnosti či poskytujeme sídlo v Praze, pronajímáme zasedačky. Realitní kancelář MAXALEX reality s. Ostravský obchod Gerych nabízí více než let komplexní služby v oblasti prodeje a servisu svařovací techniky.


Naleznete u nás svářecí techniku, . Ready made společnosti na prodej. Zároveň došlo k rozšíření služeb o opravy a prodej elektromotorů a firma EPB se stává . Název projektu: Vzdělávání zaměstnanců AUTO TOMAN, s. Výkupy bytů a dalších nemovitostí – tento způsob prodeje je vhodný pro ty klienty , kteří nechtějí a nebo nemohou buď z časových důvodů, nebo řeší životně . Jsme specialisté na prodej a servis vozů For Hyundai a Land Rover. Navštivte naši prodejnu a showroom v České Lípě. Rádi byste si zařídili byt či dům podle svých konkrétních představ? Nabízíme prodej písku, štěrku a zeminy.


Zajišťujeme zemní práce a autodopravu. Dobrý den, vítejte na stránkách firmy Mega Třeboň, více jak let jsme na trhu a provádíme prodej , servis a opravy zemědělské . Výroba a prodej pryžových výrobků. Jsme autorizovaným prodejcem a značkovou opravnou firem Hastex-Haspr . V současné době Vám můžeme nabídnout níže uvedené společnosti s ručením omezeným, které jsou připravené k .

Profesionální zdravotnická technika pro kardiologii, gynekologii, rehabilitaci, praktické lékařství, psychiatrii a dermatologii a další. Stavební firma působící v Chebu a okolí. Uhelné sklady Vimperk nabízí prodej uhlí, briket, koksu.


Skládáme uhlí metrovým dopravníkem dle požadavku zákazníka. Doposud bylo použití vápenatých fluidních popílků při výrobě cementu a betonu nemožné. EKO cement přichází s novou technologií, která . V našich autosalónech ojetých vozů Das WeltAuto a ŠKODA Plus najdete komplexní služby na nejvyšší úrovni v oblasti výkupu, prodeje , servisu, financování a .

Oblíbené příspěvky