čtvrtek 19. března 2015

Čeština pro cizince online

Procvičte si představování, osobní zájmena a koncovky v českém jazyce. Video kurz češtiny pro cizince zdarma. Připravili jsme pro vás soupis online zdrojů pro studium češtiny.


Kurzy češtiny pro cizince , e-learning Čeština do práce a Čeština do školy . Nabízíme online kurzy pro ty, kteří nemají možnost navštěvovat prezenční kurzy, chtějí studovat odkudkoli,. Online kurz Čeština pro cizince – úroveň A SERR.

Stáhněte si dokumenty k výuce češtiny pro cizince online. Pracovní listy, výslovnost, Quizlet sety, jazyková okénka, obrázky a další materiály. Pokud se učíte česky, tak Vás určitě potěší, že jsou zde pro Vás připraveny.


Metodika kurzu lektorských dovedností pro cizince. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze . Seznam online jazykových kurzů češtiny pro cizince , které mají zázemí v různých městech ČR. Můžete si zde vyzkoušet některé z online video kurzů a spojit se s rodilými mluvčími. Adaptované české texty (próza) pro cizince na různých jazykových úrovních.


Test z českého jazyka pro cizince - zjistěte, jakou máte úroveň češtiny.

Seznam jazykových škol se sídlem v různých městech ČR nabízejících kvalitní výuku online kurzů češtiny pro cizince. Výuka probíhá přes internet s lektorem . Určitě bychom doporučili i online aplikace na výuku jazyků, kde se můžete učit nová . Kabinet češtiny pro cizince přijímá přihlášky na 52. Letní školy slovanských (bohemistických) studií. Vstupní test se koná v pondělí dne 22.


Na těchto stránkách si můžete také stáhnout brožuru s modelovou verzí zkoušky z českého jazyka pro trvalý pobyt v ČR, která zahrnuje i část . CZ Lingua – Czech for foreigners. Learn Czech in the Czech Republic from the pros at CZ LINGUA. Just pick your course that suits you best. Kurzy českého jazyka pro dospělé otevřeme v září, informace o registraci.


Tím získáte své unikátní číslo ID pro online zápis do příslušného kurzu. Jsou určeny pouze pro cizince mladší let ze zemí mimo EU, kteří mají na . Unikátní přístup, široká nabídka kurzů češtiny pro cizince. K výuce gramatiky v češtině pro cizince. Vysvětlení nejdůležitějších pravidel s příklady pro správné používání české . Kurz je určen pro zahraniční studenty či osoby, které pobývají na území ČR a. Role učitele v nízkoprahových kurzech češtiny pro cizince.


Pro dosažení plné funkcionality tento web využívá cookies.

A– znalost jazyka potřebná pro absolvování zkoušky z českého jazyka pro účely udělení trvalého pobytu – tu lze vykonat přímo na JŠ. Jazyková škola AKCENT International House Prague nabízí možnost vyzkoušet si znalosti českého jazyka ve vstupním testu. Zvolte si individuální kurz češtiny pro cizince , který právě potřebujete!


Vyberte si z nejrůznějších zaměření výuky: každodenní čeština , obchodní . Test má částí, z nichž každá má otázek (celkem 120). Po dokončení každé části bude test automaticky vyhodnocen. Letní intenzivní kurz češtiny pro děti (úroveň A0-začátečníci) Letní intenzivní kurz češtiny pro.


Přijímací zkoušky z minulých let. Nabídka jazykových kurzů češtiny pro cizince. Roční kurz češtiny pro cizince.

Oblíbené příspěvky