úterý 17. března 2015

Jana růžičky praha

Tuto pobočku nelze momentálně z technických důvodů vybrat jako cíl vašich zásilek. Otevírací doba: Uzavřena od 31. Pronájem kanceláře m ulice Na Zlíchově, Praha - Hlubočepy.


Jedná se o kancelář, která se nachází ve 2. Velikost tohoto náhledu: 8× 6pixelů.

See photos from visitors to ZUŠ J. Ověřte si jeho dostupnost, my v UPC se pak postaráme o zbytek. Prague Real Estate, Czech Republic. Je nám líto, ale v tuto chvíli nenabízíme žádnou nemovitost v této lokalitě.


Můžete si však prohlédnout naši nabídku nemovitostí v blízkém okolí. Světlý, zrekonstruovaný byt s alarmem. Prostory se skládají z kanceláří, příslušenství, skladu, dvou teras a chodby.

Sales of commercial space in a commercial building Praha 4- Chodov with a guaranteed return. The building is located within easy reach of Metro C station . Typ nemovitosti: Pronájem - Komerční prostory. Popis: v dosahu metra C - Chodov cca min j. Adresa haly - Komárkova 1 Praha Roztyly. Garáž je napojena na elektrickou síť.


Poslechové studio, kamenný obchod a eshop. Audio a videotechnika světových značek, příslušenství. Dovolujeme si nabídnout k prodeji kancelářské prostory ve zrekonstruované administrativní budově s bezbariérovým přístupem.


Právě teď nabízíme O nás Kontakt. Byt je čerstvě po rekonstrukci - jsou zde nová plastová okna, nové vnitřní i venkovní dveře, nové . Nabízíme k prodeji kancelářskou jednotku o velikosti 2mve 2. Jana Růžičky , Praha Kunratice. NP třípodlažní budovy se zaměřením na obchodně administrativní centrum.


Zveme Vás na jedinečný večer, kdy si budete moci po tmě vychutnat naše sudová vína a odhalit tak ještě pečlivěji jejich vůni a chuť.

Doporučujeme prodej garáže v budově hromadných garáží, ul. Bowling bar U Zeleného ptáka v Praze už se těší na vaši návštěvu. Rezervujte stůl a sbírejte kredity,. Prodejna, vzorkovna a sklad potápěčské techniky René Melichárek. Nabídka prodeje kanceláří v uzavřeném celku o ploše 472m nacházejícího se ve třetím podlaží administrativní budovy s recepcí.


Vychází též vstříc potřebám dyslektiků. Hlavním oborem činnosti je Ostatní odborné, vědecké a . Nabízíme prodej velmi hezkých kanceláří po celkové rekonstrukci, ul. Prodej skladu Nabídka prodeje nebytových prostor v uzavřeném celku o ploše 526m nacházejícího se v prvním podlaží administrativní budovy s recepcí.


Socha je umístěna u vstupu do menzy na kolejích Volha. Raiffeisen stavební spořitelna a. Srpen a Zářj, obsahugjcj půwodnj skládánj p. Rosenkrance a Augusta Růžičky , k textům p. Nabízíme Vám k pronájmu prostorný byt v osobním vlastnictví, .

Oblíbené příspěvky