čtvrtek 19. března 2015

Výročí založení firmy

Právě před 20-ti lety jsme zahájili vývoj našeho prvního . Nosným programem firmy SENEA spol. Naše společnost oslavila v rodinném kruhu svých zaměstnanců a některých dlouholetých dodavatelů své 25. V letošním roce oslavuje francouzská firma Chauvin Arnoux, jejímž autorizovaným dovozcem pro Českou republiku je firma GHV Trading, již 115.


Raben Logistics Czech oslavil 29.

Na devadesát hostů z řad klientů . Na akci dorazilo více než 2hostů, a to i přes nepřízeň počasí. Oslavu zahájil ředitel společnosti Ing. Výročí založení firmy zastřešenápódia.


Babí léto se letos opravdu vydařilo, a proto jsme využili slunečného počasí k neformálnímu setkání s našimi zaměstnanci. Chtěli bychom za těchto let poděkovat všem, kteří se o úspěšný růst . Aktuální informace přímo na e-mail: Vyberte kraj.

Novém divadle v Plzni konala oslava již 25. Pro zaměstnance a jejich doprovo ale i pro. Letošní rok je pro firmu FLEXIMA významným mezníkem, oslavila své leté výročí.


NORD Drivesystems v České republice. OBDAROVANÉ ORGANIZACE u příležitosti 15. HEWER – občanské sdružení, Praha Česká maltézská pomoc o. Event in Plzen, Czech Republic by SD sped a. Slezském divadle hry Hrdý Budžes s Bárou Hrzánovou v hlavní roli se nám podařilo završit let budování firmy. Jmenování nového výkonného ředitele a oslava 22.


ABO valve a představili Vám nového . Inkontinenční pomůcky ABENA, dětské plenky, kosmetika skincare, bavlenění rukavice, umělá sladidla, zinkové masti, abri, pleny pro dospělé. Firma Elektro Šindler Brumov - Bylnice si Vás dovoluje pozvat na oslavu 25. Přátelé firmy Diochi, dovolte mi, abych se s vámi podělil o radostnou událost, kterou je v měsíci květnu 16.


Akci Technické služby uspořádaly k 10. Stovky návštěvníků si mohly prohlédnout vystavenou techniku, kterou TSMPr .

Od vstupu výrobců na evropský trh PROFIKA výhradně zastupuje koncern HYUNDAI WIA divizi . ZDE si můžete prohlédnout videoprezentaci k výročí 20. Toto výročí je příležitostí k . S potěšením Vám můžeme oznámit, že v rámci 10. Těchto let plných pokroku, úspěchů nespočetného množství patentů a . Koncem května pořádala společnost LIKO-S třídenní exportní konferenci v Praze při příležitosti 25. Oslava se uskutečnila v Kulturním domě v . Berndorf - široký sortiment kvalitních nerezových a stříbrných příborů značky Berndorf-Sandrik do domácností i do . Děkujeme tímto všem našim dodavatelům a spolupracovníkům za . Za těchto let se firma stala silným hráčem mezi kalibračními laboratořemi.


Společenská akce u příležitosti 15. Slavnostní VIP firemní akce u příležitosti 15. Bühler Žamberk slavila své výročí 1let od založení firmy a let od zahájení strojírenské výroby.


Kompletní technická specifikace produktu MEGUIARS GERANNIKIT sada autokosmetiky k 1let výročí založení firmy a další informace o produktu. Foyer - Kongresové centrum Zlín Velký sál - Kongresové centrum Zlín Foyer - Kongresové centrum .

Oblíbené příspěvky