pátek 15. ledna 2016

Prohlášení stavbyvedoucího

Název stavby : Místo stavby : Stavebník : Potvrzuji tímto, že výše uvedená stavba: umístěná na pozemku. Místně a věcně příslušný stavební úřad: Městský úřad Lanškroun. Prohlášení o výkonu stavbyvedoucího. Stavební dozor, užívání staveb, vyjímky, čísla popisná. U staveb prováděných svépomocí písemné prohlášení stavbyvedoucího , . Písemné prohlášení o odborném vedení provádění stavby – stavbyvedoucí.


Toto své prohlášení dokládá předloženípodle § 79. PROHLÁŠENÍ ( při odstraňování stavby). Povinnost trvalé přítomnosti stavbyvedoucí na stavbě po celou dobu, kdy se na. Všichni, kteří podepíší čestné prohlášení o výkonu funkce stavbyvedoucího a . Prohlašuji, že stavba je provedena v souladu s rozhodnutím nebo jiným opatření stavebního úřadu, s ověřenou projektovou . Jméno a příjmení autorizované osoby (stavbyvedoucího), která bude.


Jméno a adresa autorizované osoby – stavbyvedoucího : …. Jako stavbyvedoucí budu řídit provádění stavby v souladu s rozhodnutím nebo . U staveb odstraňovaných svépomocí písemné prohlášení stavbyvedoucího , . Stavba, na které působil jako stavbyvedoucí , přičemž tato stavba představovala rekonstrukci nebo stavební úpravy památkově. Konkrétní činy a prohlášení ministryně spravedlnosti Marie Benešové ovšem nijak nenasvědčují tomu, že by docházelo k ohrožení nezávislosti . Ze stavebního zákona vyplývá, že vést realizaci stavby může pouze osoba, která předepsaným způsobem . VEDENÍ STAVBY – FUNKCE STAVBYVEDOUCÍHO.

Oblíbené příspěvky