pondělí 11. ledna 2016

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace

Rekonstrukce školní kuchyně“ VÚ, SŠ, I a ŠJ Trpínská 31 Olešnice na Moravě. Sociální služby Uherské Hradiště, p. Zpracování prováděcí projektové dokumentace – komunikace v k. SMLOUVA O DÍLO na zhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby. Zhotovitel prohlašuje, že zhotovené dílo nebude předmětem autorského . Objednatel se zavazuje dílo odebrat a uhradit cenu díla dle čl. ZŠ Jasanová - zhotovení projektové dokumentace na rekonstrukci školní kuchyně, jídelny a nové vzduchotechniky do.


PD NA OPRAVY V ZÁKLADNÍCH A MATEŘSKÝCH. Projektová dokumentace – Oprava schodiště a zhotovení. Muzeum Vysočiny Třebíč - Centrum tradiční lidové kultury. Zhotovení kompletní projektové dokumentace stavby. Cena za zhotovení díla podle čl.


Smluvní strany prohlašují, že osoby podepisující tuto smlouvu jsou k tomuto úkonu oprávněny. Dílo nebo jako „ Dokumentace , za podmínek ujednaných v této smlouvě. Předmětem díla je vyhotovení projektové dokumentace „Stavební.


Popis předmětu díla je dán projektovou dokumentací zpracovanou ing. Sm louva o dílo na zhotovení projektové dokumentace. DOKUMENTACE uzavřená podle $5a násl.


Smlouvy je provedení díla spočívající ve zhotovení projektové dokumentace k. Na výše uvedené vztahy a předmět činnosti nejlépe pasuje smlouva o dílo , která je. Přírodní koupací biotop Kraslice“. Stavba zpevněných, pojízdných a parkovacích ploch a chodníku včetně jejich odvodnění na stávající . Termín dokončení celého DÍLA - zhotovení projektové dokumentace pro provedení . Podkladem pro zhotovení projektové dokumentace jsou pokyny objednatele a. V rámci plnění předmětu díla zajistí zhotovitel veškeré práce a činnosti nutné k . Středokluky – předpoklad zhotovení projektové dokumentace je však v místě . Mimo tyto stupně projektové dokumentace bývá zpracována:. Dílem se rozumí vždy zhotovení , údržba nebo úprava stavby nebo její části. Odvolací soud uzavřel, že projektová dokumentace pro stavební povolení.


Obchodní podmínky“) následující dílo. Na zhotovení projektové dokumentace pro PROVÁDĚNÍ STAVBY – POLYFUNKČNÍ DŮM SE ŠKOLNÍM KLUBEM A ŠKOLNÍ KUCHYNÍ . Pavlíčkovo smlouva, aktualizace 11. Smlouva na zhotovení projektové dokumentace ( díla ). Pro realizaci jakékoli stavby je zásadním dokumentem vedle smlouvy o dílo mezi objednatelem a zhotovitelem projektová dokumentace , která . Jednodušší smlouvy o dílo většinou pouze zavazují stavební společnost jako zhotovitele stavby k realizaci stavby v souladu s projektovou dokumentací , jejíž . Smlouvy tak, aby zejména došlo ze strany Zhotovitele k řádnému a včasnému zhotovení díla. Díl - Závazný vzor Smlouvy o dílo na zhotovení projektu stavby. Zadávací dokumentace nebo Nabídky Zhotovitele,.


Tato smlouva se uzavírá za účelem zhotovení projektové dokumentace včetně veškeré dokladové části v. PD na cyklostezku v obci Jezernice“ uzavřené dne3. Rozsah díla jako předmětu smlouvy.

Oblíbené příspěvky