středa 6. ledna 2016

Tiskopisy a formuláře

Najdete u nás tiskopisy pro knihovnu, pro státní správu nebo pro školy. Dále pak také hospodářské a zdravotní tiskopisy. Ochrana přírody a krajiny ‎: ‎Podnět ke kácení dř. Silniční správní úřad ‎: ‎Žádost o povolení zvlášt.


Požární ochrana města ‎: ‎Potvrzení pro refundaci.

Správa místního poplatku za odpad. Mezi nejprodávanější tiskopisy patří . Zde naleznete tiskopisy a formuláře jednotlivých odborů Městského úřadu Slavičín. Je-li předmětem žádosti zapsání . Poplatek za lázeňský a rekreační pobyt.


Místní poplatek z ubytovací kapacity, za lázeňský nebo rekreační pobyt. Provozujeme papírnictví online i několik kamenných prodejen.

Zakoupíte nás tiskopisy a formuláře , obálky, školní potřeby, omalovánky či pohlednice. Informace k platbám poplatků zde. Ohlášení k místnímu poplatku - psi ( pdf ). Podání hlášení k místnímu poplatku z ubytovací kapacity, za lázeňský nebo rekreační pobyt. Tištěné, interaktivní a elektronické daňové tiskopisy pro aktuální zdaňovací období.


Interaktivní formuláře jsou testovány a optimalizovány pro MS Windows od . Veškeré Vámi vybrané tiskopisy Vám můžeme upravit dle přání. Například doplnit hlavičku (logo) Vaší firmy, nebo položky Přečtěte . Než se vydáte k nám do autoškoly Jesenice, můžete si předem vyřídit vše potřebné k zahájení výuky a výcviku. Většina formulářů je ve formátu PDF, pro jejichž otevření musíte mít . Obsahuje interaktivní formuláře a ostatní formuláře a tiskopisy.


Studijní tiskopisy a formuláře Společné Žádost. PDF Žádost o povolení vzdělávání podle IVP. SOUHLAS ZÁKONNÉHO ZÁSTUPCE NEZLETILÉHO PACIENTA STARŠÍHO 15. Formulář označuje list papíru, listinný dokument, ve kterém je předtištěn text a další pomocné grafické údaje (rámečky, kolonky) pro písemné vyplnění různých .

Pracovníci městského úřadu pro Vás připravili některé formuláře a tiskopisy , se kterými se můžete setkat při vyřizování různých situací na radnici v Kojetíně. Pro prohlížení souborů ve formátu PDF můžete použít např. Acrobar Reader, který lze stáhnout na stránkách společnosti Adobe.


Smlouva stočné – vzor PDF, WORD . V této sekci naleznete poslední platné formulářů a tiskopisů pomocí kterých můžete sdělit své informace podatelně. Formuláře ke stažení z oblasti zahraniční zaměstnanosti. Docházkový lístek listů TISKOPISY A FORMULÁŘE Nepropisující tiskopis.


FORMstudio slouží k rychlému a pohodlnému vyplňování formulářů na počítači a obsahuje rozsáhlý seznam předloh tiskopisů z mnoha oblastí. Seznam všech tiskopisů, které jsou dostupné v elektronické podobě. Pokud Potřebuje vyřídit nějakou životní situaci, použijte . Návod k vyplnění formuláře - Předběžný souhlas , 31. Tiskopisy , formuláře , informace. Schéma k vyplnění formuláře - Předběžný souhlas, 28.


Zobrazit vyhledávací formulář. Pro zpracování Vaší žádosti a rychlejší vyplacení sjednaného pojistného plnění jsme pro Vás připravili následující formuláře. Formular_oznameni_male_zdroje_znecistovani_ovzdusi.


Pronájem kulturního domu v Třískolupech.

Oblíbené příspěvky