pondělí 14. března 2016

Čarobná pec

Kamna ČAROBNÁ PEC jsou klasický výrobek s jednoduchou obsluhou,která vás velmi rychle zahřejí v každém interiéru. Kamna jsou vybavena horním kouřovodem o průměru 1mm. Klasická krbová kamna s ocelovým pláštěm, proskleným topeništěm, šamotovou vyzdívkou a litinovým roštem, která rychle vyhřejí váš interiér.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Tim Sistem Čarobná pec jsou vhodná k rychlému . Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma čarobná pec. Tepelně namáhané komponenty, jako jsou dvířka, horní víko a rošt, jsou vyrobeny z litiny. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . AROBNA PEC HYDRO - kamna na tuhá paliva s výměníkem.


Wymiennik: Nie Lokalizacja przewodu kominowego: górny. Při výměně prasklého skla kamen vždy doporučujeme výměnu těsnění mezi sklem a konstrukcí dvířek. Dymové hrdlo: 1mm, horný vývod. Palivo: drevo , drevené brikety.


KACHLOVÁ KAMNA THORMA BORGHOLM kaštan. Smaltovaná kamna THORMA BOZEN, Česká kamna HS- Flamingo. TIMSISTEM Čarobná pec HYDRO černá najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Krbová kamna Čarobná pec - černá.

Oblíbené příspěvky