pondělí 14. března 2016

K adopci

Devítiletý Démon je aktivní,hodný kříženec labradora,k domku se zahradou. Prošel několika “rukama”, než se dostal k nám. Spustili jsem pro Vás nový web, který má sloužit v prvé řadě útulkům a psům bez domova. Doufáme, že již brzy budete moci najít všechny . Niekto je vyhodil z auta na konci dediny a než sa jednému milému pánovi podarilo je nahnať k sebe do dvora, týždeň sa túlali po . Maxina je malá fenka, která moc touží po lidské společnosti.


Je jí sedm let, ale je to stále aktivní holka, která ráda chodí na procházky, ráda se mazlí, prostě si . NENACHÁZÍ SE V ÚTULKU - externě k adopci v okrese Nymburk. Snoopy Jack Russell teriér s PP celým jménem Brown Snoflake Cadedo, narozený 8. Protože nejsme útulek, ale působíme hlavně přímo v terénu, nemíváme zvířata k adopci příliš často. Zde tedy naleznete zvířata, která . Zajímá Vás, jací pejsci momentálně vyhlíží své nové majitele a nepřestávají doufat, že najdou milující domovy?


Podívejte se na naší nabídku, . Kulda si myslí, že je malé miminko, vůbec neví, že je pes. Když se ale sžijete, je to veselý, hravý a . Pokud se vám zalíbil některý z našich pejsků, přijeďte se na něj nezávazně podívat. Vezměte ho na procházku, poznejte se, očuchejte se. Vzhledem k tomu, že psí útulky Chomutov a Jirkov máme ve společné správě, přinášíme Vám i nabídku našich pejsků společně.


Charlie je dobrý hlídač, k dospělým se chová. Na zahradu Do bytu Pro aktivní majitele . Podruhé se k nám dostal přesně rok po adopci , majitelé ho při svém stěhování vypustili. Když byl u nás prvně, byl pohublý, nebyl příliš kontaktní, ale během. Zde naleznete pejsky, kteří jsou momentálně k adopci a jsou v útulku.


Také zde najdete štěňátka nebo pejsky, kterým pomáháme hledat domov, ale nejsou v . Yalko je hravé, tulivé, roztomilé štěně, připonající malého méďu. Je velmi učenlivý, vhodný na výcvik i jako milý společník. Může dorůst do velikosti středních i . Webové stránky útulku pro nalezené psy a kočky, Tábor. Ahoj, jmenuji se Kája a miluji pejsky.


Ráda se zajímám o vše kolem psů a nedělní stream je pro všechny, kteří. DOTAZY K PEJSKŮM PROSÍM PŘÍMO NA KONKRÉTNÍ ÚTULEK. Hermínka je asi 5-týdnů stará kočička. Byla nalezená ve škarpě spolu se sourozenci, maminka nepřežila. Chcete se postarat o některého z našich pejsků?


Darovat mu domov a nový, šťastnější život? Prohlédněte si pejsky, které nabízíme k adopci. Pokud si u nás vyberete pejska, je nutné domluvit si osobní setkání. Při návštěvě se sepíše adopční smlouva.


Možná adopce po podepsání adopční smlouvy a uhrazení adopčního poplatku, který nám umožní pomáhat dalším opuštěným . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší .

Oblíbené příspěvky