středa 22. května 2019

Mudr radan gocal

Finále v úterý uvede nový dokument Fenomén Šmejdi. Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci se stala spolu s Českou televizí . V minulých letech vyvolal značný rozruch dokument Šmejdi Silvie Dymákové. Za prvé tématem, za druhé tím, že mnohonásobně překonal to, . Právě v těchto dnech sklízí v kinech úspěchy film Šmejdi režisérky Silvie Dymákové.


Syrový dokument ukazuje manipulaci, ponižování a nátlak, . Okolo varovného dokumentu Šmejdi se v poslední době rozpoutala poměrně rozsáhlá mediální kampaň. O Šmejdech bylo slyšet jak ve . Mezinárodní den seniorů, uvede Česká televize premiéru dokumentárního snímku Šmejdi režisérky Silvie Dymákové. Dokument o předváděcích akcích – Šmejdi.


Na začátku tohoto roku jsem na internetu narazil na nějaký článek o tom, . Sadzobníky, Obchodné podmienky, Podmienky určené Zverejnením a ostatné užitočné informácie. Zpravodajská stanice České televize. Publicistický dokumentární film o manipulativních obchodních praktikách různých firem v ČR. Recenze - Na festivalu Jeden svět, kde měl premiéru dokument Šmejdi , bývá k vidění mnoho filmů, z nichž není člověku skoro až fyzicky dobře . Mnozí mají stáří spojené se samotou a nudou.


Co když někdo seniorům poskytne výlet luxusním autobusem jen sto korun? Nový dokument režisérky Silvie Dymákové Šmejdi odhaluje to, co se skrývá za lákavými pozvánkami na výlety nebo ochutnávky. Silvie Dymáková, režisérka filmu, a Jan Lorman, ředitel občanského sdružení Život 9 které všestranně pomáhá . Tři promítání filmu Šmejdi v pečovatelských domech pro seniory si na příští týden připravilo vedení města.


Pro velký zájem přidáváme dokument Šmejdi. Mimořádně přidáváme do programu další projekce dokumentu Šmejdi - v Kině Beseda ho můžete vidět i 8. Je to strašný svět, v němž jsou klamáni a ožebračováni ti nejslabší a nejzranitelnější. Rozkládá se všude tam v České republice, kam zajíždějí . Předváděcí akce a dokument Šmejdi. Uslyšíte v Českých Budějovicích.


Nový dokument Silvie Dymákové Šmejdi je ale jenom plytký kýč, který klouže po povrchu a namísto hledání souvislostí lacině konstatuje: je to k . Když Silvie Dymáková přebírala Českého lva za Šmejdy, potlesk patřil i tomu, co její dokument o předváděcích akcích okrádajících seniory . Vedľa autentických záberov z predvádzacích akcií a výpovedí poškodených seniorov prináša dokument i pohľad psychologičky, právnika a . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vedle autentických záběrů z předváděcích akcí a výpovědí poškozených seniorů přináší dokument i pohled psycholožky, právníka a dalších . Kontroverzní a hojně navštěvovaný dokument Šmejdi autorky Silvie Dymákové slavnostně odstartuje promítání letního kina v Pardubicích! Do kin právě vstupuje syrový dokument Silvie Dymákové Šmejdi , který zachycuje manipulaci, ponižování a nátlak, které se skrývají za jindy . Verejnú mienku v susednom Česku poriadne rozvíril dokument.


Nie je to obyčajný film, ale krutý obraz o manipulácii s bezbrannými. Ochrana seniorů při předváděcích akcích a podomním prodeji, který pořádá kancelář Europe Direct České Budějovice. Takový je dokument Silvie Dymákové, která se rozhodla čelit neetickým praktikám některých českých . Nadprůměrným výsledkem skončil úterní večerní program České televize.


Budějcké multikino CineStar si znovu připravilo pár filmových premiér. V dalších týdnech budou k vidění snímky Šmejdi , Zlomené město, Iron . Manipulace, nátlak, ponižování, agrese. Skryté kamery zachytily drsné pozadí předváděcích akcí pro seniory.


V hodnocení ČSFD má tento dokument , což je opravdu hodně. Minulý týden jsme s manželkou byli na filmu Šmejdi. Film má pomôcť seniorom, aby nenaleteli na prezentačných akciách podvodníkom. Po odhalení nátlakových praktík podvodníkov z predvádzacích akcií v českom dokumente Šmejdi Česko aj Slovensko sprísnili zákony, film .

Oblíbené příspěvky