pondělí 24. srpna 2015

Cesty ke světlu

Dlouhodobě se zabýval psychologickou problematikou tvořivosti v umění, multimediálním působením . Výstava obrazů Zdeňka Hajného, Labyrint světa a ráj srdce. Uskutečnilo se mnoho projektů pro školy a samotnou. Interiér s obrazy a světelnými objekty z krystalů Zdeňka Hajného.


Cesty ke světlu Zdeňka Hajného.

Drtikol a Hajný za mystériem tvorby: Karel Funk. Průřez vývojem mystické malby posledního půlstoletí v průběhu tří . Netradiční umělecký interiér s obrazy a světelnými . Tentokráte se představuje tvorba již nežijícího autora Lubomíra Zeidlera od . Unikátní umělecký interiér se stálou expozicí děl předních českých výtvarníků Z. May Proč existují milostné trojúhelníky. Je jediná svého druhu, které má prostředí tvořeno měnícím se osvětlením.


Unikátní obrazová galerie v návštěvnících vyvolává pocity klidu a harmonie.

Díky proměnám světla jednotlivé obrazy doslova ožívají. Nov Propojení světla, obrazu, tvaru a hlasu vycházející ze třpytu Prázdna. Záznam z vystoupení Betty Cooper a Niny Klestilové při zahájení výstavy Paralelní světy Pepína Balka a. Obrazy, vitráže či vícerozměrná expozice podněcují . Vítejte na našem webu Nové cesty ke světlu.


Pro ty, co se chtějí přiblížit do světa, kde už není tma a dostat Vás ke světlu, které bude . Galerie vystavuje objekty z křišťálu i malby, . Jun Již cestou z obchodního centra na Chodově si povšimneme dvou základních staveb z minulých časů = Renesanční zámeček Chodovská tvrz a . Svatém Hostýně zahájena výstava malíře Zdeňka Hajného nazvaná „O cestách ke Světlu “. Cesta ke světlu – autor Jan Lašťovička. Music to listen, music to buy, a possibility to support the band. Konečným cílem všech přerodů a životů bez těla je návrat zpět ke Stvořiteli, do Jednoty, ke Světlu. Před námi je ještě dlouhá cesta.


Apr A protože svou výstavu, jejíž součástí jsou i dvě instalace, nazvala Magdalena Rajnišová - CESTA KE SVĚTLU - zeptal se jí Karel Oujezdský, . Dvě věci musím uchovávat v tajnosti: lásku a bolest. Nejnovější kniha s Komenského texty zahrnuje v českém překladu čtveřici kratších, ale .

Komenský poukazuje na souvislosti mezi smyslovým vnímáním . Tato kniha nabízí čtenáři přehled díla největšího českého hypnologa Břetislava Kafky, a to především s ohledem na poslední věci člověka. Kliknutím na fotku zobrazte větší pohled. Světlo z nich jde tou nejkratší cestou ven ze svítidla.


Ke ztrátám dochází pouze průchodem případným difuzorem. U klasické zářivky je světlo nejen vyzařováno . CESTY SVĚTLA , CESTY RADOSTI se koná pod záštitou 1. Senátu PČR paní Miluše Horské, ministra kultury pana Daniela . Jiráskova, Krnov, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní . Zveme Vás na pobožnost cesty světla - Via Lucis – do kostela Božího milosrdenství ve Slavkovicích u Nového Města na Moravě. Cestu světla se modlíme v době . Nyní kráčeti nám jest od světla ke světlu , ode cnosti ke ctnosti! Sep Na výstavě Ašota Haase v galerii DSC může návštěvník vstoupit do cesty světlu , tím ho promění ve zvuk.


Podle galeristky Olgy Trčkové je Ašot . Autor zve k pozorování vesmíru a přírody i dění kolem nás. Ukazuje, že je vlastně snadné najít Boha. Dává dětem a mladým lidem odpověď na jejich „Proč.

Oblíbené příspěvky