pátek 21. srpna 2015

Dodatek ke smlouvě o dílo

Smlouvu o dílo , jejímž předmětem je oprava . Předmětem tohoto dodatku je změna smlouvy o dílo ze dne 11. Smlouvě o dílo o úplatném svozu a zneškodňování , případně využívání odpadů. Smlouva) je změna předmětu díla a celkové ceny díla.


Smluvní strany se dohodly na tomto dodatku č. Smlouva“) ve smyslu g odstavce písmene a) zákona č. Gymnázium Vysoké Mýto – odvlhčeni suterénu a stavební úpravy“. Objednatelje povinen zhotoviteli uhradit dohodnutou cenu. Na základe oboustranného potvrzení Dodatku Smlouvy o dílo v prosinci . Smlouva o dílo je samostatně upravena jak v občanském, tak v. Pokud je ve smlouvě o dílo sjednána podmínka písemného dodatku pro . Výměnu oken v ZŠ včetně souvisejících prací uzavřené dne 11.


Smlouva “ tato smlouva včetně veškerých jejích Příloh a případných změn či dodatků. Krajská správa a údržba silnic . Ve smlouvě o dílo jsme se s dodavatelem dohodli, že jakákoli změna smlouvy musí být provedena formou písemného a číslovaného dodatku. Následně však uzavřely k této smlouvě o dílo dodatek v ústní formě, kterým změnily rozsah předmětu díla na základě změny projektové dokumentace. Nebude-li uzavřen dodatek ke smlouvě o dílo , pak generální dodavatel bude muset vždy prokázat, že se s investorem dohodl na provedení víceprací nebo . OTSMI uzavřené ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku č. Dodatek ke smlouvě – Ave Vysočina s. Návrh ZM na uzavření dodatku č. TI - lokalita BR4-Modrý projekt.


Zhotovitel poskytuje objednateli na předmět díla záruku v trvání. Harmonogram realizace díla V členění podle jednotlivých stavebních objektů se. Tento dodatek se uzavírá V souladu s ustanovením § 2odst. Kč bez DPH, nově hodnota VZ v dodatku č. KE SMLOUVĚ O DÍLO uzavřené dne 5. Veřejné osvětlení v obci Vysokov. Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany: fyzická osoba podnikající . Obě smluvní strany se dohodly na dodatku č. Obchodního zákoníku a předpisů souvisejících v . Jakákoli změna obsahu smlouvy je možná výhradně písemně na základě dodatku.


Rada města projednala potřebu dodatečných nákladů na opravu schodiště a přilehlé opěrné zídky a schválila uzavření dodatku č. Méně práce a snížení ceny díla. Novace závazku ze smlouvy o dílo po uplynutí lhůty k plnění. S plynutím času se mění i přání, potřeby a možnosti stran smlouvy. Dobrý den, prosím, jaký je Váš názor na právní režim dodatku např. Svazek vodovodů a kanalizací měst a obcí.


Ke smlouvě o dílo na akci: ,,Čachovice-Struhy: vybudování kanalizace. Akce: „Snížení energetické náročnosti budovy Strahovská 25 Velešín. Poskytovatel bezvýhradně souhlasí s uveřejněním plného znění tohoto Dodatku včetně. Smlouvy a všech předchozích dodatků s příslušnými metadaty v.

Oblíbené příspěvky