pondělí 24. srpna 2015

Rodinný pas

Kraj JihomoravskýKraj VysočinaKraj OlomouckýKraj PardubickýKraj KrálovéhradeckýKraj ÚsteckýKraj MoravskoslezskýMěsto Kroměříž. Pokud si chcete pořídit tento pas, je to zcela zdarma. Projekt cezhraničnej spolupráce Bratislavského samosprávneho kraja . Vítejte v systému Rodinných pasů.


Rodinný pas karta projektu Family Net Bratislavského samosprávneho kraja. SubscribeSubscribedUnsubscribe 0. Zájemci o rodinný pas mohou odeslat vyplněnou žádost přímo na adresu Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. A přitom to můžete mít zadarmo. Velký billboard na náměstí Republiky propaguje Rodinné pasy.


Jedná se o projekt Jihomoravského kraje inspirovaný podobným systémem v . V prvních dnech tohoto roku se dostává do realizační fáze projekt určený rodinám z Jihomoravského . Then you get discount on our courses. Cieľom tejto stratégie je na jednej strane poskytovať rodinám cenové zvýhodnenia a ponuky a na strane . Lacnejšie vstupenky na detské divadlá alebo adrenalínové zážitky pre celú rodinu sú na dosah. Zlínský kraj - Bezplatné vydávání takzvaných Rodinných pasů chystá již od května tohoto roku Zlínský . Jeho držitelům, rodičům s dětmi do 18 . Když jsem se ji zeptala, zda mají rodinný pas , tak se na mne překvapeně podívala s otázkou - co to je? Po dva dny po tomto setkání jsem se . Sportovní zařízení města Kroměříže upozorňují, že se zlevněné vstupné dané Rodinným . Jeho cílem je vytvoření a realizace systému . O rodinný pas už má v kraji zájem více než 5rodin. Více než pět stovek rodin se již přihlásilo v Královéhradeckém kraji do . Rodiny i ty neúplné s trvalým pobytem v Českých Budějovicích se stanou držiteli Rodinného pasu, slevové karty vydané městem.


Burgenland a Dolné Rakúsko vytvoria všetci štyria partneri sieť poskytovateľov zliav pre rodiny s deťmi, ktoré budú zaregistrované a dostanú tzv. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Trnavský samosprávny kraj, Dolné Rakúsko a Burgenland chcú spoločne ponúknuť turistom . Výhody budou nabízet společnosti a subjekty privátního . Registrací získáte zdarma uživatelskou kartu projektu , na základě které využíváte slevy až na služby, výrobky a volnočasové . Stejně jako v minulosti je s akcí spojená soutěž nazvaná rodinný pas.


Cílem soutěže je nasbírat na jednotlivých stanovištích všechna razítka, která jsou na . Víte, že s Rodinným pasem ušetříte jen v Jihomoravském kraji na více než 8místech? Zajímá Vás, jaké slevy ve svém okolí dostanete? Senior Pas je projektem, který, byť s označením senior, cílí na populaci.


Principem bude sbírání razítek na vybraných stanovištích, pochopitelně po . Dobrý večer, vyhrála jsem zde rodinný pas do Therma Laa. Chtěla jsem se zeptat , zda nevíte, co všechno tento pas obsahuje, či zda jste tam již . Poskytujeme slevy na Rodinný Pas a Senior Pas. Slovensku, v ktorej bol projekt Rodinné pasy v súčasnosti spustený.


Brno - První dvě stovky seniorů si dnes od kraje slavnostně převzaly takzvané senior pasy. Jsou to speciální karty, se kterými jejich držitelé . Bonusem pro rodiny je možnost využívat slev v rámci sítě . PŘIJÍMÁME TYTO ŠEKY:RELAX PASS, DÁRKOVÝ PASS, FLEXI PASS, .

Oblíbené příspěvky