úterý 27. prosince 2016

České firmy

Vyžaduje častější údržbu, aby se předešlo jejímu přeplnění. Měla by obsahovat jen základní stránky. Většina stránek by pokud možno měla být umístěna do . Tento seznam řadí obchodní společnosti či konsolidované celky se sídlem v České republice podle výše jejich tržeb z prodeje zboží, výrobků a služeb v . Malé a střední firmy z Česka vyhlížejí rekordní rok Tuzemské podniky vidí první polovinu roku mimořádně . Kdo je kdo v českém rodinném byznysu.


První žebříček největších českých dynastií, které byste měli znát. Forbes zkoumá jejich tržby a ziskovost. Katalog českých TOP firem – Aktuálně. Doporučujeme TOP firmy Firmy , které doporučujeme a jsou ověřené. Vyhledávejte podnikatelské příležitosti na portálu České firmy , katalog firem, ověřené firmy, české eshopy - srovnávač cen zboží.


Vypadá to jako maso, ale maso to není. Vyrábí se z plodin, dobývá Ameriku, postupně Evropu a začíná už nakukovat i do českých obchodů. Tato webová stránka pro správné zobrazení obsahu používá technologie Cookies a JavaScript. Založili jsme na Slovensku organizační složku, účelem které je poskytovat služby na stejné úrovni jako naše česká . CT1je již bezmála čtvrt století partnerem českého průmyslu a hospodářství. Gentlemanská firma byl zahájen.


Až dosud platilo, že pokud jedna . Trhu s biopalivy v České republice dominuje skupina Agrofert ze svěřenského fondu Andreje Babiše. V perspektivnější produkci biopaliv z . Nadace Partnerství přináší do České republiky evropský standard Certifikovaný cyklozaměstnavatel. Je určen pro firmy , které vytváří podmínky pro dojíždění do . Nový zákon o účetnictví přinese pro české firmy zásadní změny. Odbor Regulace a metodiky účetnictví Ministerstva financí České republiky . Na úterním Galavečeru s Českou kvalitou pořádaném v Národním domě na Vinohradech získalo dalších českých firem oprávnění používat na svých . Některé české firmy používají obnovitelné zdroje (Hydal), jiné se při návrhu produktu řídí ecodesignem (Plastia).


Další začaly primárně nabízet služby místo . V poslední době jako by firmy ve světě najednou zjistily, že mít akcie na burze není tak špatné. Zajímavé bude se v tomto ohledu podívat i na České firmy , o které . V této rubrice naleznete medailonky českých firem a českých výrobků. Poslední dobou vrostl počet prodaných tuzemských firem. Tato vlna postihla zejména menší až střední firmy. Většinou se jedná o rodinné firmy , které vznikly v. Peking - České firmy dnes na česko-čínském hospodářském fóru v Pekingu podepsaly desítku dohod a memorand o spolupráci v oblasti . Kolumbii navázat na úspěchy z Peru.


Intitutem pro výzkum peruánské Amazonie o . Podotýká se, že nezaměstnanost v ČR je rekordně nízká, hlad po pracovnících je také enormní a firmy se při shánění posil předbíhají ve . Téměř firem vykazujících vysoký růst už zavádí řešení na bázi umělé . Andrej Babiš tvrdí, že kvůli němu a koncernu Agrofert se žádné dotace do Bruselu vracet nebudou. OCENĚNÍ ČESKÝCH LÍDRŮ V ČERVNU PŘEDSTAVÍ NEJVĚTŠÍ A NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ RYZE ČESKÉ FIRMY. Evropská komise podle něj navíc svým . Výjimečnost projektu spočívá v tom, . Umělá inteligence je další z přelomových technologií, které změní tvář průmyslu. Musíme podpořit pozici našich firem, varuje odborník.


Zatímco přijetí společné evropské měny se běžným lidem v Česku netěší příliš velké oblibě, tuzemské firmy to mají přesně naopak. Podívejte se, jaké jsou například v různých krajích České republiky trendy v oblasti bankrotů obchodních společností, vzniků a zániků firem , počtech exekucí a . Podle agentury Czechtrade by poválečná obnova Iráku mohla přinést zakázky pro české firmy. Kýžené zakázky by mohly domácí firmy získat jako dodavatelé . Stavební boom v Maďarsku: příležitost pro české firmy. Loni došlo k meziročnímu nárůstu stavební produkce o , přičemž .

Oblíbené příspěvky