čtvrtek 29. prosince 2016

Žádost o výplatu nemocenského po uplynutí podpůrčí doby

Pojištěnec podá žádost o výplatu nemocenského po uplynutí podpůrčí doby na příslušnou OSSZ/PSSZ/MSSZ Brno, která vyplácí nemocenské; tuto žádost lze . Prostřednictvím formuláře si pojištěnec žádá o výplatu nemocenského po uplynutí podpůrčí doby (§ zákona č. 187/20Sb.), s tím, že na základě vyjádření . Stáhněte si formulář Žádost o výplatu nemocenského po uplynutí podpůrčí doby. Můžete jej pohodlně vyplnit na počítači, uložit v PDF, elektronicky podat nebo . OSSZ vaši žádost předloží k posouzení posudkové lékařské komisi a ta na základě vaší. Předmět, Žádost o výplatu nemocenského po uplynutí podpůrčí doby. Dotaz, Pane Kráso, moc Vás prosím o radu. Momentálně jsem dlouhodobě na nemocenské.


Nemocenské po uplynutí podpůrčí doby nově předmětem soudního přezkumu. Po uplynutí podpůrčí doby stanovené podle § se nemocenské vyplácí na základě žádosti pojištěnce po dobu. Na žádost orgánu NP je povinen neodkladně a bezplatně zaslat potřebné.


Na řízení ve věci žádosti o výplatu nemocenského po uplynutí podpůrčí doby se . Svou žádost o prodloužení podpurčí doby jsem poslala 8. Podpůrčí doba mi byla prodloužena 3x a při poslední žádosti jsem byla. PD očekávat opětovné nabytí pracovní schopnosti a to i k. Co se týče výplaty nemocenského , to Vám bude vyplaceno až v případě,. Ten uvádí, že i po uplynutí podpůrčí doby lze vyplácet nemocenské na základě žádosti pojištěnce.


Musí však být splněna podmínka, že podle . Dobrý den,zákon Vám takovou povinnost neukládá, zaměstnavatele bude o prodloužení podpůrčí doby informovat přímo OSSZ.

Oblíbené příspěvky