úterý 27. prosince 2016

Zubozrut

Navigeer naar de publicatie die u wilt verwijderen. Klik op Publicatie weergeven in het gedeelte Beveiligingswaarschuwing of zoek het item vanuit uw profiel. Maar hoe kan u een Facebook bedrijfspagina aanmaken, wat zijn de kosten en hoe een Facebook bedrijfspagina verwijderen ? Het permanent verwijderen van je Facebook account heeft wat voeten in de aarde.


Facebook doet er namelijk alles aan om te voorkomen dat je stopt met het. Zit je veel te veel op Facebook en lijdt je werk of studie eronder? Binnenkort kan je berichten verwijderen uit een chatgesprek tot tien minuten nadat je het verstuurde.


Helaas komt het echter ook wel eens voor dat je . Een foto verwijderen van facebook is eenvoudig. Via dat evenement riep hij mensen op om op woensdagavond om 20:massaal hun Facebook -account te verwijderen. Facebook gaat het later dit jaar mogelijk maken om je interacties met apps en websites te wissen.


Dat maakt het moeilijker om gerichte . Je kunt er voor kiezen je gehele account te deactiveren of zelfs definitief offline te halen. Wij laten hier zien hoe je dat .

Oblíbené příspěvky