úterý 27. prosince 2016

Daňové tiskopisy ke stažení

Tištěné, interaktivní a elektronické daňové tiskopisy pro aktuální zdaňovací období. Daň z nemovitých věcí (nemovitostí), daň z příjmů fyzických osob, silniční daň, DPH, přehled příjmů a výdajů – všechno máme a další budou . Na internetových stránkách Finanční správy ČR jsou pro veřejnost k dispozici tři různé možnosti, jak lze zpracovat daňové tiskopisy (formuláře). Vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti včetně všech příloh - za zdaňovací.


Načíst soubor, podat, nebo vytisknout znovu e- tiskopis nebo opis potvrzení.

Snadné je to s našimi interaktivními tiskopisy , které umí daně propočítat za vás. Dejme pozor na zadání správného zdaňovacího období. Samostatná příloha k položce I. Prohlášení poplatníka daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti k vyplnění v PC. Na této stránce naleznete ke stažení všechny potřebné daňové tiskopisy pro rok. Nejdůležitější a nejpoužívanější formuláře naleznete přímo ke stažení na levnedane.


Formulář je určen poplatníkům daně z příjmů fyzických osob.

Samozřejmostí je nejaktuálnější verze formulářů. Stáhněte si interaktivní formulář k dani z příjmu fyzických osob. V našem formulářovém rozcestníku naleznete i další důležité nejen . Formuláře, potvrzení, doklady a prohlášení ke stažení z portálu MPSV. Databáze aktuálních daňových tiskopisů Finanční správy ČR. Než začnete vyplňovat tiskopis , přečtěte si, prosím, pokyny.


Jedná se o soubory ve formátu PDF, které můžete . Aktuální daňové tiskopisy – odkaz na stránku finančního úřadu – zde. Ptáte se kdy nejpozději je nutné odevzdat daňové přiznání? Na první stránku tiskopisu se vyplňují údaje o fyzické osobě, jež přiznání k dani z příjmů za rok . Na základě zadaných údajů vypočte daň, sestaví přiznání a odešle jej elektronicky správci daně. Místo nepřehledného mnohastránkového tiskopisu vám TAX . Daňové přiznáni se dále nepodává, došlo-li pouze ke změnám:.


V elektronické podobě je tiskopis daňového přiznání k dispozici ke staženi na webových . Začněte výběrem příslušné daně.

Formuláře ke stažení ZDARMA, e-Book Návod jak vyplnit německé daňové přiznání. Stažené tiskopisy lze použít místo originálních tiskopisů pro jednotlivá. Tiskopisy, u nichž je to možné vám nabízíme . Ekonomické tiskopisy a vzory ke stažení. Tag Archives : daňové tiskopisy. Jako bonus nabízíme ke stažení aktuální daňový formulář.


Tato stránka také obsahuje detailní . Software pro dokonalé zpracovní daňových přiznání a veškeré související agendy. Vhodný pro daňové poradce, daňové poplatníky, pracovníky účtáren, auditorské. Download - Useful forms, stationery documents, calculators and manuals. Lhůta pro podání daňového přiznání. DPH, tedy daň z přidané hodnoty, je nepřímou daní uplatňovanou v České republice.


Přinášíme vám daňové formuláře DPH ke stažení. Název, Vzor číslo, Klasický tiskopis , Interaktivní tiskopis. Možnost zasílání údajů pro placení daně z nemovitých věcí e-mailem.


Takto stažené tiskopisy slouží pouze k podání v listinné podobě. Termín pro podání daňového přiznání: 31.

Oblíbené příspěvky